- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#51482368 #2789 üzenetére
Hát ien a chipset menü sokmindent probáltam néha elmegy addig fujitsu képet ad se bios se semi csak a fujitsu kép a pinmod tuning hogy müködik?
Lehet feladom eladom ezt a kártyát marad quadto fx1800
De nagyon idegedesit hogy egyszer meg müködött biost is frissitettem semmi változás
Még a tápon is gondolkodtam 12v 16a 6 ágon lehet az a baja de nem hiszem
Ki kspcsoltam valami tpm-t is az mire jo ? -
gold007
tag
válasz
#51482368 #2786 üzenetére
Szia!
Nem tudom milyen a gép, még nem láttam olyat, de gondolom van benne integrált vga. Namost szerintem a lapon van erre vonatkozó jumper, azt próbáltad állítgatni?
Van egy dual 604es supermicro lapom amit egy HD5670-nel használtam egy ideig. Néha az is meghülyült és egy restart után se kép se hang a pcie vga-val. Ilyenkor kivettem a kártyát, áramtalanítottam, elindítottam integrálton, leállítottam, majd vissza a pcie és ment hibátlanul.
-
válasz
#51482368 #2786 üzenetére
PCIe beállításoknál állítgasd. Inteles Pcie támogatás szerver fronton katasztrófa vagyis nem teljesen csak régi a chipset és semelyik gyártó nem tartja be a kompatibilitást. 5100-5400-asra is ráírja hogy 2.0, de még az 1.1-et sem teljesíti.
Sok workstation lapot és szerver lapot próbálgattam és asztali újabb pcie2-3 kártyákkal nem mindegyik megy.
Az enyém is úgy indul hogy kétszer újraindul egymás után biosnál mire észleli a videókártyát. HP proliant ML110 duál 771 pedig egyáltalán nem kezel bizonyos kártyákat, azaz össze vissza.
Valószínű úgy menne hogy egyik slotba ott a quadró másikban meg a 450-es és a windows fogja felismerni nem a bios. Vagy biosba keresel pcie beállításokat.
Az 5400-as chipset eszi az 1600-as fsb procikat is, azaz pinmoddal egyből húzható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged