- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Chris0321 #9588 üzenetére
Én is amit nem használok elszoktam ajándékozni,és nem azért mert televagyok pénzel.
Tavaly év elején 1,5-2 hónapra vettem ideiglenessen egy c2d kis konfigot,ramot a másik gépemből raktam bele.Mikor összeállt az új gépem elajándékoztam gyerekkori havernak.Egy p4 esük volt xp-vel 1 gb rammal,mondanom sem kell hogy már semmire nem volt jó.Havernak mondtam hogy 2×2 gb ramot szerzek neki Haprón és lesz egy normális gépe.(azt természetessen ő állta,a memóriáim mentek vissza a p35 ös lapomba) 4-5 ezer ft-ból volt egy gépük,na meg az egész családon egy mosolyhogy fhd-n megy a youtube.Ez többet ér azon a pár ezer ft-on amit az ember kaphatna a régi cuccokért...
-
sullerj
tag
válasz
Chris0321 #9577 üzenetére
Nem hiszem, hogy nálatok ez lenne a gond, de vannak olyan ramok, amiknek nem elég az alap 1.8Volt, amit az alaplap beállít neki. Pl. amikor megvettem a Geil ramokat, beraktam a gépbe, nem indult, azt hittem rosszak. Vissza a régi rampár, működik. Adtam neki biosban némi plusz feszültséget, azóta is öröm bódottá. Ha vmi tuning/gamer ramja van, érdemes utánaolvasni mások hogyan, milyen fesszel használják. De amúgy én is csatlakozom a többiekhez, megnézném másik procival/rammal a gépet.
-
xeon forever
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Chris0321 #9568 üzenetére
Amit megtudsz nézni egy másik gépből való rammal mit csinál,kivenni a videókártyát megpróbálni alaplapival,vagy másik videókártyával.Vinyót esetleg másik gépben letesztelni hd sentinellel(másik gépben a ramokat is esetleg megnézheted)Másik procival is kilehetne próbálni kitudja...Jártam már úgy pár hónapja nővérem gépénél hogy fagyogatott,kiderűlt a dvd ment tönkre,ha lekötöttem a gépről probléma megoldodott rögtön.Amúgy nálam okossabbak adták nekem is a tanácsot,hogy úgy érdemes a hibakeresésnek nekiállni,hogy leköt az ember mindent,csak lap proci marad,és utána eggyesével mehetnek befelé az alkatrészek,memória vinyó ami fontos.
-
envagyok
veterán
válasz
Chris0321 #9395 üzenetére
Nem te vagy az első, vmi galiba lehet az Nvidia 10xx szériával legalábbis részben. Nekem pl ment egy 1050Ti egy P35 lapban, de egy ismerősömnek nem.
A lap neki megy 7xx-es, 9xx-es vga-val, szóval a lap jó. A 10xx vga is megy más modernebb lapokban, szóval az is jó.
De vmiért együtt nem.
Nem tudom használ-e itt vki gtx10xx kártyát 775-ös lapban, kíváncsi vagyok nagyon ennek okára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest