-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedcon
csendes tag
válasz
gandalf #6292 üzenetére
A DRAM Clock Skew és NB Clock Skew (ez utóbbit egész 1600-ig lehet nálam állítgatni) beállítása előtt a 2 CPU GTL és az NB GTL Reference fixálásánál tapasztaltam szignifikáns javulást az Aida memtesztben. A releváns NB GTL Reference fixálása önmagában nem volt elég. A CPU GTLt szerintem megpróbálhatod óvatosan variálgatni a standard körül úgy, hogy ha az egyikre ötöt adsz akkor a másikra tizet. Miután ezekhez hozzányúltam 10 sec-es hibázások 1-2-3 percre nőttek, meg persze 6-6-6-24-en mentek a RAMok, azt mentettem anno az OC Profile 2-be mint kompromisszumos, ideiglenes megoldás. Ha a gyári RAM profil timingjei vannak beállítva annak jónak kell lennie és máshol van a baj mint nálam volt, igaz egyforma RAMokat is használok most az is közrejátszhat valamit. Ha a memók nem mennek együtt akkor mindenképpen stabilabb lesz a rendszer ha 1-2 lépcsővel rontjuk a timingek értékeit. Azt mondom megint, ha 10 sec körül hibázik a teszter akkor tutira instabil a rendszer, ha 2-3 vagy több perc után hibázik akkor lehet nem is fog semmi progi panaszkodni, csak a teszter túlérzékeny valamire. Most megkapta amit akart.
Valamiféle fázis eltolás kellett neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest