Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alwares

aktív tag

válasz ló úr #27 üzenetére

Az elérhetetlen market néven természetesen arra gondoltam, hogy a fizetős részét nem érni el. És azok se csinálnak valami nagy forgalmat, a fizetési hajlandóság ahogy nézem ezen a platformon jóval kisebb mint az almásoknál. Hogy itt fizetős market mikor lesz, meg a világ többi részén azt még megvárom. Ilyen téren nagyon lassan fejlődik az android.
    És nem is ez a fő probléma. Hanem ha például játékfejlesztésről van szó, gondolom hallottad hogy a 2.3-ban milyen hasznos dolgokat tettek be. Remek. És ezekkel majd kb 1 év múlva lesz érdemes foglalkozni, mikor már lesz annyi telefon ami támogatja és érdemes is vele foglalkozni. Kapizsgálod már?
    Én nem tudom, hogy mennek a 3D dolgok android terén, de ahogy néztem hiába van ugyanaz a Chip két telefonban, eléggé máshogy működnek a programok ha erről van szó. De ezzel még megbirkóznak a fejlesztők szerintem ;-)

Mielőtt megkapnám az almanáci címet, nekem is Androidom van és szeretem is, csak van pár komoly hibája ami mellett nem nagyon lehet elmenni szótlanul.

• Alwares

aktív tag

Jó kis cikk! Kíváncsi vagyok mi lesz ezeknek a motoroknak a jövője. IOS-en teljesen tiszta, ott pörögni fog rendesen. Az IOS ilyen szempontból olyan mint a konzolos fejlesztés. 1-2 hardver van, ami alig különbözik. Ellenben Androidra nem biztos, hogy csinálnék ilyesmi játékot. A sok hanyagul megírt driver és az elérhetetlen market :S A millió féle képernyő méret, gyorsító chipek hiánya. Bár talán az ilyen motorok pont szépen lekezelik az ilyesmit és a fejlesztőnek csak a gyártással kell foglalkozni.

Mondjuk az sem utolsó, hogy az Epic még 25%-ot húz le a haszonból, még a platformholder is lecsippent 25-öt és még nem is adóztunk :S

Új hozzászólás Aktív témák