- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Az elérhetetlen market néven természetesen arra gondoltam, hogy a fizetős részét nem érni el. És azok se csinálnak valami nagy forgalmat, a fizetési hajlandóság ahogy nézem ezen a platformon jóval kisebb mint az almásoknál. Hogy itt fizetős market mikor lesz, meg a világ többi részén azt még megvárom. Ilyen téren nagyon lassan fejlődik az android.
És nem is ez a fő probléma. Hanem ha például játékfejlesztésről van szó, gondolom hallottad hogy a 2.3-ban milyen hasznos dolgokat tettek be. Remek. És ezekkel majd kb 1 év múlva lesz érdemes foglalkozni, mikor már lesz annyi telefon ami támogatja és érdemes is vele foglalkozni. Kapizsgálod már?
Én nem tudom, hogy mennek a 3D dolgok android terén, de ahogy néztem hiába van ugyanaz a Chip két telefonban, eléggé máshogy működnek a programok ha erről van szó. De ezzel még megbirkóznak a fejlesztők szerintem ;-)Mielőtt megkapnám az almanáci címet, nekem is Androidom van és szeretem is, csak van pár komoly hibája ami mellett nem nagyon lehet elmenni szótlanul.
-
Alwares
aktív tag
Jó kis cikk! Kíváncsi vagyok mi lesz ezeknek a motoroknak a jövője. IOS-en teljesen tiszta, ott pörögni fog rendesen. Az IOS ilyen szempontból olyan mint a konzolos fejlesztés. 1-2 hardver van, ami alig különbözik. Ellenben Androidra nem biztos, hogy csinálnék ilyesmi játékot. A sok hanyagul megírt driver és az elérhetetlen market :S A millió féle képernyő méret, gyorsító chipek hiánya. Bár talán az ilyen motorok pont szépen lekezelik az ilyesmit és a fejlesztőnek csak a gyártással kell foglalkozni.
Mondjuk az sem utolsó, hogy az Epic még 25%-ot húz le a haszonból, még a platformholder is lecsippent 25-öt és még nem is adóztunk :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest