- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Szép helyeken voltatok. Ausztria nagyon szép hely. A vasúton azért én is néztem egy picit amikor kint voltunk németben huzamosabb ideig. Az a baj, hogy mi ezeken a dolgokon csodálkozunk, pedig semmi extra, csak működnek a dolgok, úgy, ahogy kitalálták őket.
Elég visszafogottak, nem nagyon látni olyan igazán fényűző luxus dolgokat, csak baromi nagy rend és tisztaság van, nem amortizálnak le semmit, felújítják a dolgokat, vigyáznak rá, pedig gazdaságilag állnak olyan szinten, hogy kidobálhatnának mindent, mégsem teszik.
Ott egy 15 éves busz különbül néz ki, mint pesten egy új volvo... Apró dolgok ezek, de hihetetlen hatása van az ember közérzetére és komfortjára.
Ha egyszer lesz kedvem megírom én is, kép is akad bővenAddig meg marad magyarország, mert akármennyire is koszos, meg stb, a természeti értékeink páratlanok és ezt ki kell használni. Szóval remélem sikerül nyárra pár túrát összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest