Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Érzésre tök jó volt, hogy rohadtgyors RAM van a gépembe, de nulla érezhető gyakorlati előnye volt. Cseréábe ugyanannyi pénzért feleakkora volt a kapacitás, ami ugyan akkor nem volt gond, de később szívtam miatta."
Én is eljátszottam már ezt, és eldöntöttem legutóbb, hogy nem csinálok hülyeséget, és racionális, megfontolt döntést hozok legközelebb. Így lett most a 2*16 GB 3000 MHz CL15-öm; és csalódott vagyok, mert hiányzik az a pár százalék extra, de főként az érzés, hogy csúcssebességen járnak a moduljaim.
Cerebellum:
Az IF órajelét -jó esetben- simán felhúzhatod 1900-ra is, és máris ott vagy, hogy érdemes 3800-as RAM-ot venni! Persze ha kell a 2*32 GB, akkor egyelőre talán marad a 3600.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Parfüm topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest