- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Csak rossz berögződés ez, hidd el. Én sokszor 35-40%-on teszem le este az S5-öm, és nem rakom be tölteni általában, mivel simán kibír 30%-al egy napot. Persze ebben nincs 5 óra kijelzőidő, de munka mellett nincs is rá időm, ráadásul az ultratakarékos mód is rendkívül hatékony. És ezt biztos nem hagyják ki az S6-ból sem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
<Adamsky> #127 üzenetére
Az a +30% olyan szempontból mindegy, hogy mind a kettőt tölteni kell este, hogy a másnapot kibírja. Szóval teljesen mindegy, hogy a nap végére 7% vagy 37% marad. Akkor lenne jelentős ha az S4 nem bírná ki a napot, de kibírja. Ha netán egy normál nap után 55-60% maradna, akkor nem kéne este tölteni.
-
-
Hobbbyt
őstag
Aki 4 nap alatt tesz 5 óra kijelzőidőt a telefonba az nem használja a telefon okos oldalát.
Én az s4-be 1 nap alatt szoktam 3 órát beletenni... és sose kapcsolgatom ki a Wifi-GPS-Mobilnetet.Nem az s4 akku idejét védem, mert én se vagyok elégedett vele.. de az én szokásaim alatt a te telefonodat is ugyan úgy töltenem kéne esténként, hogy másnapot is végig bírja mint az s4-et. Szóval érdemi előre lépést azt se tud. Az meg hogy az s4-et 7% on dugom a töltőre a tiédet meg 37% dugnám.. édes mindegy. Ellenben az 5 colnak és nagyobb felbontásnak kézzelfogható előnyei vannak.
Én addig nem beszélnék üzemidő javulásról amég egy telefon nem tud teljes használat mellett 7-8 órát. Mert nekem ennyi kéne ahhoz hogy biztonságosan kibírjon 2 napot.
-
zbecks
tag
válasz
Mr.Silkó #122 üzenetére
Tudom hogy nincs sok értelme de hát nőből van nem lehet neki meg magyarázni :-D amúgy engem se érdekelt nagyon az aksi idő régebben de mióta megvan a z3 compact azóta rájöttem hogy nem is olyan rossz dolog ha nem kell este a töltőért szaladnom mert a 2. napot már biztos nem bírja ki.
-
no more
veterán
-
h4h01
senior tag
válasz
Kékes525 #114 üzenetére
Jah, hát ilyen S-voice, S-health ezeket elvileg már ők is belátták, h konkrétan nem sok értelme van, így majd csak a galaxy apps-ból lehet leszedni ezeket..Helyette Microsoft-os appokkal lesz teletömve a rendszer..OneDrive, OneNote, Office Mobile..Köszi microsoft-samsung megállapodás..De majd meglátjuk..
-
Kékes525
félisten
Olyanokat olvastam az S6-ról több külföldi site-ról, itt nem, persze lehet hogy volt, akkor sorry, hogy kevesebb bloatware lesz benne az előzőekhez viszonyítva. Ez plusz pont, ha igaz lesz. Még csak FM rádió kell és KNOX nélkül. Nekem ennyi lenne a legfőbb kívánságom.
-
gekkoXT
senior tag
Túl van értékelve manapság az akkumulátor szerepe.
A használati tárgy, mint olyan elvesztette funkcióját.
Idézném az ördög ügyvédje monológját:
Nézd, de ne érintsd!
Érintsd, de ne ízleld!
Ízleld, de ne nyeld le!Lefordítom:
G*cijólnézki, de ki akarná kiv*rni rá, pláne l*nyelni.
Bocsi
-
Hobbbyt
őstag
És te használod is a telefonodat vagy csak nézed ahogy merül?
Ezt nem üzemidőnek hívják, hanem készenléti időnek.. és megsúgom neked, ilyet más telefon is tud.
Az én 1.5 éves S4-em is elketyeg 3-4 napot ha lelövöm róla a GPS-Wifi-mobilnet triót. Jah és azt a 3-4 óra kijelző időt 5 colon Full HD-ben látom.. ami nagyobb "élmény".
Ui. A másodlagos telefonom egy ütött-vágott-törött öreg Samsung Galaxy Ace 1. Átlagosan napi 13%-ot merül. -nincs használva, csak beszélgetésre-.
Puff!
-
kpal
nagyúr
válasz
Just_Reboot #95 üzenetére
Legalább pénzt nyomattana, ha ennyit spórolnak az akkuval.
-
BenHans
addikt
válasz
Just_Reboot #105 üzenetére
Ezen rontani már művészet lenne...
Majd meglátjuk.
A felesleg kukázása viszont szerintem is csak álom, nem fogják egyik pillanatról a másikra kidobni őket sajnos, és vissza is kanyarodtunk kolosanyi [hozzászólásához] amire utólag is +1
-
Kasya
nagyúr
Ennyi szemetet...
-
no more
veterán
Majd nézd meg az M9 bemutató alatti kommenteket!
-miértígynézkinemúgymintazm8vagyazm7deinkábbmiértnemiphone
-nemprémiumattólmertfém
-miértekkoraazakksibiztosgyorsanmerül
-miértfullhádéamikormárvan8kmonitoris
-biztosdrága
-miértdrága
-miértnemamoled
-miértcsak8magos
-miértcsak3gigamárlehetnenégy
-miértnemvízálló
-miértnemütésálló
-szarazultrapixelmiértnemsonyszenzor
-miért20megapixelamikormáratizenhatiselég
-miértnempureview
-miértottvanakamera
-stbDDDDDDDDDDDDD
-
BenHans
addikt
Na én aztán tényleg nem vagyok Samsung párti, de ez már nekem is sok hogy egy "hír"morzsa miatt élből gyalázunk egy olyan cuccot ami még meg sem jelent, ráadásul ha külsőt nézzük mindig van több prototípus amiből aztán kikerül a végleges.
1) HA! 200mAh-val szerényebb lesz az aksi...
2) HA! a 14nm-es 7420 kerül bele...
3) HA! ""csak"" a 7410 kerül bele...
4) HA! dizájnváltás lesz és szép megjelenés...
5) HA! csak lemásolják az Apple-Sony-HTC triót...
6) HA! csak részben lesz fém, vagy marad a műanyag...Na ez pont 6 pont, és ezek variálásával kész is a Galaxy S6 HA! verzió, éljen úgyis sokan moduláris készülékeket akarnak.
Ha megjelent akkor én is le fogom írni a véleményem pozitív és negatív részét is. Negatívat pl akkor HA! 200mAh-val kevesebb lesz a nafta ÉS HA! a 7410 kerül bele ahelyett a 7420 helyett ami HA! igazak a hírek 30%-kal kevesebbet fogyaszt a Snap810-nél és HA! emiatt romlik az üzemidő és HA! mindemellett még HTC-Apple-Sony copy lesz vagy csak szimplán hasonló marad mint az S5(ami számomra elfogadhatatlan).
HA! meg 7420 kerül bele és jobb lesz mint a Snap810 akkor mi van? Épp itt az ideje hogy valamiben az ő készülékük többet mutasson mint a többi ha másban elmarad és ugyanannyiba kerül. És itt még nincs vége a csatának mert optimalizálni/szoftvert írni is tudni kell. (lásd M7 vs.S4 vs. S5 vs. M8)
-
Tidzsimon
őstag
Az a vicc, hogy a tokok miatt így is vastagabb lesz 3 mm-rel, hogy ne lógjon ki a kamera.
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #93 üzenetére
DDDDDDDDD
Oh, hármat utálsz te, de a harmadikat nem írom le!
-
infinityshop
csendes tag
Eddig nem 20 Megapixelről volt szó optikai képstabival?
-
kpal
nagyúr
Az durva mindent fejlesztenek az aksi meg egyre butább
-
zbecks
tag
válasz
Just_Reboot #89 üzenetére
Most üzemidőről beszélünk meg amúgy is felső kategóriában nem hiszem hogy a mostaniak rosszabbak lennének.De nem fogom olyan embernek magyarázni ezt aki élből utálja a Sony-t
-
jacis
nagyúr
A 801 sajnos tényleg nagyon melegszik. Nekem a G3-ban az volt meg most a passportban is az van és iszonyatosan fel tud hevülni. Talán annyival jobb a passportnál a helyzet hogy itt az alumínium keret egész jól élvezeti a hőt míg a G-nél ugyanez a lehetőség sajnos nem volt meg.
-
Flind
senior tag
válasz
Just_Reboot #89 üzenetére
Van amiben rosszabb, és van amiben jobb (ide sokkal több dolgot lehet sorolni, de ezt most hagyjuk). Üzemidőben, amiről most szó volt, szinte minden esetben jobb a Sony. Például a Z3 az S5-nél és a Note 4-nél is tovább bírja, előbbinél sokkal, utóbbinál épphogy.
-
Hobbbyt
őstag
A 801 nem más mint egy feljebb skálázott 800 a 810 pedig egy teljesen másik fejlesztés. Az Exynos ilyen szempontból sokkal nagyobbat léphet előre..
Valahol olyat olvastam, hogy 20-35 %-al kevesebb lehet majd a fogyasztása a konkurenciához képest.. ami összességében lehet, hogy pont azt a 200mAh jelenti.
Biztas majd úgyis csak akkor lesz ha itt lesz.. de javulni nem hiszem, hogy fog az üzemidő.. max nem fog romlani.
-
Hobbbyt
őstag
-
Halkow.
senior tag
A kisebb akkumulátor kapacitás valószínűleg a kompaktabb külső ház miatt lehet. Ha tudja tartani az s5 üzemidejét akkor nincs nagy tragédia
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... miért nem lovagolja meg a koreai vállalat .. "
A válasz borzasztó egyszerű. Most reneszánszukat élik a végtelenül lapos, használhatatlan méretű tepsik. Az, hogy jó fogása legyen, vagy, hogy tovább bírja, nem szempont. -
Chrys_
addikt
Powerbankot csak akkor tartom jó megoldásnak, ha van idő vele tölteni a telefont. Nekem is van, de nem nagyon praktikus.
Az extra kapacitású akkuk meg legtöbbször csak extra hátlappal együtt használhatóak, ez sem a legjobb a méret és a súly miatt, de jobb, mint a powerbank.
Én vettem egy tartalék akkut, és az elég kicsi, hogy zsebben legyen, amikor kell, akkor meg gyorsan csere. Eddig ez vált be leginkább. -
cross56
senior tag
Kellő optimizálás mellett szerintem lesz gond az a -200mAh..de majd még meglátjuk. Morci leszek, ha ezáltal kevesebb lesz az akku idő
-
jacis
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #73 üzenetére
Már csak Te hiányoztál a kínai telefonjaiddal....
-
jacis
nagyúr
Éreztem, hogy ebből a hírből örjöngés lesz
-
DeathAdder
veterán
válasz
|DavidWoody| #68 üzenetére
Van hogy naponta többször töltöm a note4 -et is, szóval először nem ártana egy olyan ami konsans egy napig bírja legalább
Engem innentől nem is érdekel egyáltalán hogy mekkora az akku, inkább legyen karcsú -
Mr.Silkó
veterán
válasz
|DavidWoody| #68 üzenetére
Én 2 naponta töltöm a telefonom. De van, hogy 3 napig bírja egy feltöltéssel. A munkahelyemen nincs lehetőség töltésre, kocsim meg nincsen. Tehát látod, nem mindenkinek alternatíva. Igenis jogos elvárás az akku teljesítményének növelése, az üzemidő kitolása. Én már nem is vennék olyan telefont G2 és S5 után, ami nem bírja 2 napig, hidd el, nagyon kényelmes dolog.
-
-
Szamszung,szabadság,szeretem...
-
|DavidWoody|
tag
Tenyleg van itt olyan ember aki nem rakja toltore a telefont este? Minek 3 napos uzemido ? Egy reggeltol estiget kell kibirni poweruser kezebe. A tobbi teljesen mindegy. Csak estig birja ki , ennyi. Amugy meg : kocsiba lehet tolteni , munkahelyen lehet tolteni , iskolaba lehet tolteni , otthon egyertelmuen lehet. Nemvagom hol az a lehetoseg , hogy valakinek 10 ora folyamatos kijelzoido kell ugy , hogy a fennt felsoroltak nem elerhetok.
-
Prstin1
aktív tag
Köszönöm a hírt azok nevében akik várják az s6 érkezését. Igen arról kell írni amire van igény. Márpedig a Samsung hirekre van. Elég magas népszerűségnek örvend a márka itthon , úgy mint a világ más részein is.
-
rodrigez
senior tag
Én is a saját Moto G-m és a céges LG G2-es vastagságánál húztam meg a határt, amiket kényelmes kézben tartani. A Gionee vagy, hogy írják és kompániája telefonok tényleg csak az e-pénisz növelésének eszközei. Nem hiszem, hogy ergonómiai szempontból annyira előnyös lenne egy 4.6mm-es tepsit markolni.
-
Kasya
nagyúr
Szivesen meselek en neked, de azt max a faradt goz topicban... Mellesleg nem szokasom kiforgatni a mondandot, ez esetben se tettem. Az lehet esetleg, hogy felreertettuk egymast. Ha igy van, akkor arra mutass ra es ne a hangulatot fokozd ilyen megnyilvanulassal, kerlek.
Ez esetben tovabbra is tartom a velemyenem, hogy verseny van a piacon. A ketegoriajaban pedig ez a keszulek nem engedheti meg maganak a radikalis (akar +20%) vastagodast.
-
Hobbbyt
őstag
Régen volt szó valami olyasmiről, hogy az S6 lesz HD felbontással is.. ez azóta kacsává lett?
Amúgy meg.. ez a vékonyítási láz nagyon fura egy dolog. Ugyanis addig amég olyan nudli anyagból van a készülékház, hogy muszáj rá valami vastag védőtok, hogy ne nézzen ki 1 hónap után úgy mintha sóderben mosnám, addig elvárom hogy a telefon legyen mocsok vékony. Viszont ha a készülékház normális anyagból lesz, akkor nem kell rá tok.. és simán jöhetne a vastagodás.
Erre jó példa a saját tapasztalatom, az S4-et konkrétan nem bírom pucéran fogni, mert "rosszul" vagyok a csúszós kopogós műanyag fogásától.. muszáj volt vennem rá egy normális belkin tokot. így viszont simán 1 centi fölött van vastagságban.. mégse zavar.
-
rodrigez
senior tag
-
Flind
senior tag
Persze, a kötelezőt hozni fogja, de ez egy csúcsmodell, itt már többet vár az ember. Mondjuk az eddigi tapasztalatok alapján a konkurensei sem fognak ráfeküdni az üzemidőre, a Sonyt kivéve.
(#59) Dominó85: A Note is Galaxy. Úgy lenne helyes, hogy nem az S, hanem a Note. Egyébként egyetértek.
-
Dominó85
addikt
Kérlek mesélj még... Imádom mikor kiforgatják a szavaimat. Mindegy felőlem lehet itt 10 emberből 9 is divatbuzeráns, én legalább nem vagyok az.
Valaki említette, hogy más gyártók (inkább kínai átmatricázó OEM cégek) előszeretettel dobálóznak a milliAmper értékekkel... Hja csak a csúf igazság az, hogy felét se tudja legtöbbször az aksi, mint amit rá matricáztak és méretben is ugyanakkora mint egy 2000-2200mAh telep. Ha pedig a Lenovo vagy Thl nagy aksis modelljeivel pedálozok, csúnya öngólt lőtt. Tessék az adott topikokban meglesni a brutál kijelzőidőket. Mindegy higgyen mindenki azt amit szeretne. Egy ekkora gépházba (mint a fentebb említett S5), lazán elférne egy 3000-3200-as aksi. De az fontosabb a gyártónak, hogy hangyafaxnyival a konkurenciáénál vékonyabb legyen a telefonja. A Huawei átlagon felüli üzemidejét pedig úgy éri el, hogy 10% fényerő és az automata fénymérés ki van kapcsolva. Ja bocs vaksiskodva a Hongmim 2000-es aksija is kibír 6 óra kijelzőidőt. Szóval itt sok apró dolgon múlik, hogy milyen készülék kiket céloz meg, mely árszegmensbe tartozik. No meg ha az előd 1cm vastag volt 2800-as aksival, akkor biza várható volt, hogy a divatmajmoló cégek (Kinek a legvékonyabb: Alcatel, Samsung, Huawei) a powerbankok világában baxik az üzemidőre... Ezek az energiaspórolós dolgok is félig csak csúszkák, semmi több. Bármelyik telefonon widgettel a főképernyőn azt kapcsolok ki amit akarok. Az android szépsége... Részemről vége. A Samsungnál egyetlen egy szériát mondok prémiumnak és az bizony nem a Galaxy, hanem a Note.
-
darvinya
titán
Amit CPU-n megspórolható az elveszik a kijelzőn, még ha sAMOLED.
Mikor működik egyfolytában, az is harap az aksiból. -
ArthurMiller
senior tag
Ha majdnem minden körülmény között megvan az 1 napos üzemidő, akkor nincs baj, ritkán nem kerül este töltőre a telefon. Úgy hogy a design fontosabb.
-
steven84
tag
Nekem sokkal fontosabb az üzemidő mint dizájn. A csíkszélesség csökkenésétől ezt vártam, de hát a többség győz sajnos.
-
Zolik
senior tag
Annyi mérnök és szakember lett itt hirtelen! Miért nem jelentkeztek a samsunghoz és akkor megmondhatnátok nekik a tuti meg a frankót hogy kell fejleszteni!?
-
babkukta
senior tag
Szerintem elég gáz lenne ez a felfogás, h ha van új, energiatakarékosabb soc, akkor csökkentsük az akksi méretét, h még véletlenül se legyen sokkal jobb az üzemideje. Inkább legyen vékonyabb! Gratulálok a kitalálónak! Szerintem ez hatalmas minusz pont! Nem visszafelé kellene fejlődni, még ha a soc takarékosabb is
-
HardRic
addikt
Hehe, Z3 Compactban van ekkora akksi 4.6" és 720p mellett
Szerintem ez kacsa, ennyire nem vághatják maguk alatt a fát.
-
Qwery
tag
Napi Galaxy-hat-het hír! Mi lesz velünk a bemutató után??
-
Kasya
nagyúr
Tehat szerinted a mosatani vastagsagu S5 modellt kevesebben vennek, mint a nagyobb aksival szerelt S5-ot?
Vagy akar a mostani 8mm helyett 1,2cm vastag keszuleket?Azert hozom fel peldanak ezt, mert a hirbol arra lehet kovetkeztetni (ha egyaltalan van valosagalapja), hogy nem akarjak vastagitani a mostani modellekhez kepest az uj modellt. Az ujitasok miatt viszont lehet hogy ezert bekell aldozni valamennyi aksi kapacitast, igy ha több üzemidpt nem is kapnak, de a megszokott rovasara se megy.
Szvsz 200mah felaldozasa nem nagy ervagas, ha legalabb a mostani modell uzemidejet hozni tudja. Marketing okokbol viszont tuti igy is kicsit fole fognak loni... hisz "latni kell a fejlodest".
-
-
ALBY
senior tag
Ez ám a fejlesztés! Még jó hogy lázban égnek!
Ha finomabb belsőtől épp kicsit vissza tudna gyorsulni (tovább bírná), rúgjuk tökön, jó lesz úgy is...
majd eladják a qúhádéval meg egy vas hátlappal -
Dominó85
addikt
Nagyon nem +1 óra kijelzőidőről van itt szó. Azért a 4,5-5óra és a 7-10óra között van némi különbség. Egy 2600-as f0s, már bocsánat, ennyit tud. Míg egy 4000mAh-s meg lazán viszi akár a 3 napos üzemidőt is az említett kijelzőidővel. És azonos SoC esetén is arányos ez az idő veszteség illetve nyereség. Aki meg azon siránkozik, hogy a fél kilós pénztárca nem, de a 220 grammos péklapát igenis lehúzza a zsebét, az jó nagy barom. Ki nem xarja le milyen vékony a telefon... csajoknál ezzel villogni egyenesen szánalmas. 10 emberből 9-et jobban érdekel az üzemidő, mint az egy divatbuzit.
-
DeathAdder
veterán
Ja a Note4-nek is jobb az üzemideje ugyanazzal az akkuval ami a 3-ban van és ami csak FHD, szóval ez teljesen irreleváns.
Samuknak sosem érhette panasz az üzemidejét a konkurenciához képest, és van egy olyan érzésem hogy ezután sem fogjaAzon meg csak nevetni tudok, hogy a magyaroknál mekkora divat nap mint nap samsungot fikázni
-
rodrigez
senior tag
Nem fogyaszt többet, mivel a Samu AMOLED kijelzőt használ, és annak működési elvéből kifolyólag nincs fogyasztásbeli különbség az extra pixelek miatt. Anandék csináltak egy tesztet amiben tán az S5-ös FullHD-s és QHD-s verzióját hasonlították össze, mikor utóbbi kijött. LG G3 esetében persze a QHD-s IPS panel megdobta a fogyasztást a G2-höz képest, holott a Snapdragon 801-es tán még takarékosabb is a G2-ben használt 800-asnál. A Galaxy Alpha nudlinak tekinthető ~1800-as telepet kapott, pedig egy elég gyilkos 8 magos 5430-as SoC dolgozik benne, nem pedig egy SP400-as vagy 410-es.
Ennek ellenére, ha nem is rekorder az üzemideje, de nem is vészes, főleg nem ha azt vesszük milyen karcsú telep eteti. Ha valóban 14nm-es lesz az új Exynos és tényleg akár 35%-al hatékonyabb az 5433-asnál, akkor nem olyan biztos, hogy nem elég a 2600-as aksi.
Persze miért nem 4000-es, mert akkor meg egy hétig bírná, de valamit valamiért.
-
kiezTe90
senior tag
Kíváncsian várom az S6ot, meg a saját processzorukat, ha már ekkora nagy hírverés van körülötte.
-
QwErTy42
addikt
Tiszta szégyen Moónika!
-
Prstin1
aktív tag
Samsung hír=trollinvázió, károgás.
-
no more
veterán
Nem tudom, mit hisztiznek az emberek, a Samsungok mindig is élen jártak üzemidőben, ennek is simán meglesz a 2 nap.
Ugye bár az M8-ban is 2600-as akksi van és masszív használattal simán bírja 1 napig, ebben pedig még takarékosabb lesz a processzor... Myth busted.
max be kell állítani egy full fekete hátteret, fekete ikonokkal és szöveggel
-
vdavid4
tag
Lehet hogy hülye kérdés, de lesz belöle Google play edition is? Stock droiddal nekem elég szimpatikus Lenne ez a telo
-
darkarthur
senior tag
A kötelezőt biztosan hozni fogja. Fontos modell ez most a Samsungnak.
-
Legendd
senior tag
Azért tényleg ne felejtsük el a 14 nm-es chipsetet...fene se tudja még, mire lesz azzal képes a Samsung, meg minden másban Snapdragon 810 lesz, ami lehet melegedni fog, ez meg nem. Minden elfogultság nélkül oké, hogy van egy hír, de nem a legrosszabbat kell látni benne. Majd ha tényleg lemerül könnyedén egy nap alatt, akkor lehet rugdosni a termékeket. Az Alpha is elél egy napig, pedig nincs túl nagy telep benne.
-
Cyberpunk
félisten
Inkább a minél nagyobb akku, még ha fejlettebb is a SoC.
zsoltti: te kihasználod minden funkcióját a készülékednek?
-
FragMaster
addikt
-
eventus
veterán
Jo dolog az optimalizacio, de egy kemenyebb naphoz az sem eleg. Uj akksi gyartas helyett miert nem jo a korabbi s5, vagy egy 3000-es note valamelyikebol? Eszement megint a mobil ipar..
-
ViiiiktorOC
senior tag
Remélem inkább megkapja az USB 3.1 Type-C - csatlakozót, és mostantól minden készüléken az lesz.
-
devil-k
nagyúr
Istenem... hivatalosan még be sem mutatták a telefont, de már sokan fel vannak háborodva a semmire.
Minek? Majd ha lerántják a leplet, akkor minden kiderül.
-
kengyel
nagyúr
Kicsit nagyobbra számítottam ! De majd meglátjuk a tesztben .
-
Deck
titán
Kisebb akksi.. És QHD ami többet fogyaszt mint a FHD.. Ez sem fogja sokáig bírni
-
nVIPER
senior tag
Ha ez tényleg igaz, akkor ez egy nevetséges lépés lenne. Biztos kell a hely a péniszmérőnek. Ekkora hülyeséget.... Ez a modell is el lesz b..va.
-
Kasya
nagyúr
Ha nem hasznalod? No fene...
A cikkben levo kerdes gondolom koltoi. A vekonyabb, esetlegesen femhazzal es szep dizajnnal tobb eladott keszulek realizalhato, mint vastagabb hazzl/aksival, 1 oraval hosszabb kijelzoidovel.
Kivancsi vagyok az idei bejelentesen milyen nagy felhajtast csinalnak.
-
steven84
tag
Ha nem használod a telefont simán kibír 2 napot.
Röhely, végre nőhetne az üzemidő, de a vékonyítás miatt megint rövidül. Gratulálok -
kolosanyi
veterán
Kell a hely a továbbfejlesztett szenzoroknak, mint például a bélgáz detektor, ami pontos étrendbeli javaslatokat is ad az eredmények alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged