Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
<Adamsky> #127 üzenetére
Az a +30% olyan szempontból mindegy, hogy mind a kettőt tölteni kell este, hogy a másnapot kibírja. Szóval teljesen mindegy, hogy a nap végére 7% vagy 37% marad. Akkor lenne jelentős ha az S4 nem bírná ki a napot, de kibírja. Ha netán egy normál nap után 55-60% maradna, akkor nem kéne este tölteni.
-
Hobbbyt
őstag
Aki 4 nap alatt tesz 5 óra kijelzőidőt a telefonba az nem használja a telefon okos oldalát.
Én az s4-be 1 nap alatt szoktam 3 órát beletenni... és sose kapcsolgatom ki a Wifi-GPS-Mobilnetet.Nem az s4 akku idejét védem, mert én se vagyok elégedett vele.. de az én szokásaim alatt a te telefonodat is ugyan úgy töltenem kéne esténként, hogy másnapot is végig bírja mint az s4-et. Szóval érdemi előre lépést azt se tud. Az meg hogy az s4-et 7% on dugom a töltőre a tiédet meg 37% dugnám.. édes mindegy. Ellenben az 5 colnak és nagyobb felbontásnak kézzelfogható előnyei vannak.
Én addig nem beszélnék üzemidő javulásról amég egy telefon nem tud teljes használat mellett 7-8 órát. Mert nekem ennyi kéne ahhoz hogy biztonságosan kibírjon 2 napot.
-
Hobbbyt
őstag
És te használod is a telefonodat vagy csak nézed ahogy merül?
Ezt nem üzemidőnek hívják, hanem készenléti időnek.. és megsúgom neked, ilyet más telefon is tud.
Az én 1.5 éves S4-em is elketyeg 3-4 napot ha lelövöm róla a GPS-Wifi-mobilnet triót. Jah és azt a 3-4 óra kijelző időt 5 colon Full HD-ben látom.. ami nagyobb "élmény".
Ui. A másodlagos telefonom egy ütött-vágott-törött öreg Samsung Galaxy Ace 1. Átlagosan napi 13%-ot merül. -nincs használva, csak beszélgetésre-.
Puff!
-
Hobbbyt
őstag
A 801 nem más mint egy feljebb skálázott 800 a 810 pedig egy teljesen másik fejlesztés. Az Exynos ilyen szempontból sokkal nagyobbat léphet előre..
Valahol olyat olvastam, hogy 20-35 %-al kevesebb lehet majd a fogyasztása a konkurenciához képest.. ami összességében lehet, hogy pont azt a 200mAh jelenti.
Biztas majd úgyis csak akkor lesz ha itt lesz.. de javulni nem hiszem, hogy fog az üzemidő.. max nem fog romlani.
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Régen volt szó valami olyasmiről, hogy az S6 lesz HD felbontással is.. ez azóta kacsává lett?
Amúgy meg.. ez a vékonyítási láz nagyon fura egy dolog. Ugyanis addig amég olyan nudli anyagból van a készülékház, hogy muszáj rá valami vastag védőtok, hogy ne nézzen ki 1 hónap után úgy mintha sóderben mosnám, addig elvárom hogy a telefon legyen mocsok vékony. Viszont ha a készülékház normális anyagból lesz, akkor nem kell rá tok.. és simán jöhetne a vastagodás.
Erre jó példa a saját tapasztalatom, az S4-et konkrétan nem bírom pucéran fogni, mert "rosszul" vagyok a csúszós kopogós műanyag fogásától.. muszáj volt vennem rá egy normális belkin tokot. így viszont simán 1 centi fölött van vastagságban.. mégse zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest