Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Just_Reboot #105 üzenetére
Ezen rontani már művészet lenne...
Majd meglátjuk.
A felesleg kukázása viszont szerintem is csak álom, nem fogják egyik pillanatról a másikra kidobni őket sajnos, és vissza is kanyarodtunk kolosanyi [hozzászólásához] amire utólag is +1
-
BenHans
addikt
Na én aztán tényleg nem vagyok Samsung párti, de ez már nekem is sok hogy egy "hír"morzsa miatt élből gyalázunk egy olyan cuccot ami még meg sem jelent, ráadásul ha külsőt nézzük mindig van több prototípus amiből aztán kikerül a végleges.
1) HA! 200mAh-val szerényebb lesz az aksi...
2) HA! a 14nm-es 7420 kerül bele...
3) HA! ""csak"" a 7410 kerül bele...
4) HA! dizájnváltás lesz és szép megjelenés...
5) HA! csak lemásolják az Apple-Sony-HTC triót...
6) HA! csak részben lesz fém, vagy marad a műanyag...Na ez pont 6 pont, és ezek variálásával kész is a Galaxy S6 HA! verzió, éljen úgyis sokan moduláris készülékeket akarnak.
Ha megjelent akkor én is le fogom írni a véleményem pozitív és negatív részét is. Negatívat pl akkor HA! 200mAh-val kevesebb lesz a nafta ÉS HA! a 7410 kerül bele ahelyett a 7420 helyett ami HA! igazak a hírek 30%-kal kevesebbet fogyaszt a Snap810-nél és HA! emiatt romlik az üzemidő és HA! mindemellett még HTC-Apple-Sony copy lesz vagy csak szimplán hasonló marad mint az S5(ami számomra elfogadhatatlan).
HA! meg 7420 kerül bele és jobb lesz mint a Snap810 akkor mi van? Épp itt az ideje hogy valamiben az ő készülékük többet mutasson mint a többi ha másban elmarad és ugyanannyiba kerül. És itt még nincs vége a csatának mert optimalizálni/szoftvert írni is tudni kell. (lásd M7 vs.S4 vs. S5 vs. M8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest