- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Csak rossz berögződés ez, hidd el. Én sokszor 35-40%-on teszem le este az S5-öm, és nem rakom be tölteni általában, mivel simán kibír 30%-al egy napot. Persze ebben nincs 5 óra kijelzőidő, de munka mellett nincs is rá időm, ráadásul az ultratakarékos mód is rendkívül hatékony. És ezt biztos nem hagyják ki az S6-ból sem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
|DavidWoody| #68 üzenetére
Én 2 naponta töltöm a telefonom. De van, hogy 3 napig bírja egy feltöltéssel. A munkahelyemen nincs lehetőség töltésre, kocsim meg nincsen. Tehát látod, nem mindenkinek alternatíva. Igenis jogos elvárás az akku teljesítményének növelése, az üzemidő kitolása. Én már nem is vennék olyan telefont G2 és S5 után, ami nem bírja 2 napig, hidd el, nagyon kényelmes dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest