- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
i are robot #202 üzenetére
Neked 2410 van vagy 2311? Irnál róla néhány személyes tapasztalatot ha megkérlek?
-
old_artist
addikt
válasz
i are robot #191 üzenetére
Üdv!
Igen, különösen egy ilyen gyári max.értékű 400cd/m² Brightness monitoroknál sok esetben bizony a 120cd/m² kevésnek bizonyul!
ui.: most látom, hogy eladod ezt a kiváló 2709W monitorodat?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
i are robot #182 üzenetére
áhá...
-
El Kebir
őstag
válasz
i are robot #178 üzenetére
az iPhone 4-ben hasonló IPS panel van??? mert akkor beruházok egyre... (
)
-
kispal1980
tag
válasz
i are robot #161 üzenetére
igazából azt sem tudom 16:9 vagy 16:10 mi mire jobb??? melyik kellene nekem
Igazából legtöbbet fotóra és netre használom a monitort, de héha film is és játék is.U2410 első ránézésre elég szimpatikus
-
kispal1980
tag
válasz
i are robot #158 üzenetére
hát méretben most egy 23-as (samsungP2370) van, de nem nagyon vagyok a szineivel kibékülve. Ezért szeretném lecserélni. De ha nagyobb az sem baj .. Árban max 150.000.
-
szőröscica
addikt
válasz
i are robot #130 üzenetére
Ez nem semmi szerkezet!
Majdnem akkora, mint a nappaliban a tv-m (az 32"-os).
Végülis, ha belegondolok, hogy kb. 10 éve ennyibe fájt az első tft monitorom, és az csak egy 15"-os LG volt, és akkor 160 ezer sokkal nagyobb pénz volt. Megfontolandó.Köszönöm szépen a tanácsokat. Szerintem vagy egy 23"-os 1920*1080-as Dell lesz, mert az baráti árú, vagy egy ilyen 27-es, mert nem sokkal drágább, mint a 24-es. Viszont utóbbival a játék gyakorlatilag kizárva, ésszerű árkategóriában nincs, ami ekkora felbontást meghajtana mondjuk egy cod4 alatt.
-
szőröscica
addikt
válasz
i are robot #125 üzenetére
Jelenleg 1440*900-on, illetve 1280*1024-en szopok, így egy 1920-as monitor bizonyára nagy előrelépés lenne. Gondolom ennél nagyobb felbontású modellhez már durván a zsebbe kell nyúlni, főleg ha ips panelest szeretnék.
-
harry
veterán
válasz
i are robot #121 üzenetére
Vannak x86-os tabletek is, ezeken fut is Win7 (pl. ViewPad 10). Win8 gondolom fut ARM-en is, erre gondolsz.
-
ddekany
veterán
válasz
i are robot #121 üzenetére
A furcsa az, hogy legalábbis nálam a DirectWrite sem reagálta le a képernyő elfordítását. (Ezzel próbáltam: [link].) Pedig a DirectWrite tud bármilyen irányba subpixel antialiasing-al írni (tehát függőlegesen is), szóval nem kéne, hogy gond legyen neki. (Persze mivel a betűinkben a függőleges vonalak dominálnak, az egymás feletti szubpixelek mindenféleképpen rondább képet adnak mint az egymás mellettiek, de MS-ék ezt még tetézik azzal amivel. Ezt én megérteném, ha nem lennénk sok-sok éve teli elforgatható monitorokkal... de így több mint érdekes az egész. Ismét ál-igény hegyeket sejtek a háttérben...)
-
ddekany
veterán
válasz
i are robot #117 üzenetére
De subpixel antialiasing már csak van a pad-eken! Amúgy én ezzel annyit tudnák kezdeni, hogy egyik pozícióban (mondjuk függőlegesen) van subpixel antialising, másikban meg csak sima antialiasing (utóbbit a Win amúgy nem is tudja írásra, illetve de, viszont csak nagyon nagy betűknél kezdi el alkalmazni). Nem nehéz megoldani. Csak kíváncsi vagyok, rájöttek-e a gyártók, vagy elforgatva csak ártanak a megjelenítésnek mint Win esetén...
-
janos666
nagyúr
válasz
i are robot #87 üzenetére
Most már drágább lett a ColorMunki, de egy-két éve még alig volt drágább, mint egy i1d2. (Mondjuk lehet hogy azóta meg az lett olcsóbb, de még most sem ég és föld a kettő, miközben monitorokra is biztosabb, és mellette sok minden másra is használható, mint pl nyomtatók kalibrálására és profilozására, vagy csak úgy lemérsz vele "bármit bárhol"...)
És persze nem azt mondom, hogy ha van egy jó i1d2-d, akkor dobd ki, vagy cseréld el, de ha most állnál vásárlás előtt, és WCG monitorok is vannak a képben...
(Talán még időtállóbb is, mert az EyeOne-okat tudtommal tényleg újrakalibrálják évente, ha elküldöd svájcba, az i1Pro-kat pedig csak "újrahitelesítik" [vagy kidobják és küldenek egy újat, gyakorlatilag egy új áráért...], ha visszaküldöd -> a CM-eket pedig nem is lehet velük ellenőriztetni, de elvileg jó pár évig szavatosak, ha nem gyalázod le őket, és inkább csak a LED fárad meg bennük [amit egy darabig ellensúlyoz a szenzorkalibrálás], nem maga a szenzor...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest