- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
kispal1980 #193 üzenetére
Üdv!
Igen, van raktáron ebből a kiváló HD6870 Black Edition VGA kártyából
, nyugodtan jöhetsz, és egyuttal minden megoldódik és letudhatod egyszerre ... a VGA, monitor, pixelgari, kalibrálás dolgot!
-
old_artist
addikt
válasz
kispal1980 #185 üzenetére
Üdv!
Sajnos, ma nem tudtunk az Asusért menni, mivel megjött a nagy Dell kamionnyi szállítmány, és megrohamozták az üzletet, de holnap első dolgunk az lesz, hogy elmennyünk érte, és ha bejössz, akkor már láthatod és tesztelgethetjük pl. egy Dell U2410 társaságában! Már én is nagyon várom, hogy mit tud valójában!
-
kispal1980
tag
válasz
kispal1980 #176 üzenetére
Üdv old_artist!!
Milyen az új ASUS?????????????
-
old_artist
addikt
válasz
kispal1980 #172 üzenetére
Üdv!
Ment PÜ!
-
old_artist
addikt
válasz
kispal1980 #170 üzenetére
Üdv!
Asus vagy Dell, Dell vagy Asus ...
Akkor azt ajánlom Neked, hogy személyesen győződj meg a Dell és az Asus monitor adottságairól, ... ha gondolod, akkor szerdán gyere be a Hexaa üzletébe és összehasonlíthatod mindkettőt - tesztelheted, nyúzhatod, nyaggathatod kényed/kedved szerint! Sokszor fontosabb a személyes észrevételek és a tapasztalatok a monitorral kapcsolatban - vásárlás előtt. -
old_artist
addikt
válasz
kispal1980 #168 üzenetére
Üdv!
Talán még ezt a tesztet is "átnyálazhatod" - sok érdekesség még kiderül az Asus PA246Q monitorról!
A kalibrálásról sok infót találsz a neten (pl. itt a PH-n is), elviekben nem egy bonyolult dolog, ha megfelelő műszerezettséggel és hozzáértéssel "belenyúlunk a kijelző lelki világába"!
A VGA kártyád megfelelő lehet fotók és képmanipulációs programoknak, azzal nem lenne gond még natív felbontásban sem! -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #165 üzenetére
Az EiZO minőségben ezek felett (kellene hogy) legyen, ez sajnos már egy ideje szerintem nem teljesen igaz. Tradicionálisan grafikai munkára szánt professzionális monitork gyártói ők. Egy időben gyakorlatilag nem volt más választásod, ha igazán jó monitort szerettél volna. Szerintem valahogy "ugyfelejtették magukat", és már több gyártó is behozta őket, viszont árakban meg az ugyfelejtés az áll, igy szerintem manapság kaphatsz EiZO minőséget (vagy nagyon közel ugyanazt) olcsóbban is. Nekem ez a véleményem.
Egyébként természetesen semmi probléma nincsen velük, általában nagyon jók a termékeik (alsóbb kategóriában szerintem ez sem mindig igaz egyébként), csak drágák.
Én azt javaslom, ha komolyabb összeget szánsz az ügyre, és kevesebb kompromisszumot szeretnél kötni (vagy egyáltalán nem akarsz) akkor az NEC háza táján is szét kellene nézned.
Közben nézem, hogy max. 150k amit rászánsz. Én ebben az árban azt mondom az uj ASUS-t érdemes lehet megnézni, elég jónak igérkezik (egyelőre még nem találtam egyik itthoni forgalmazónál sem készleten), illetve vele összevetve az U2410-es DELL-t. Nagyon más lehetőséged ebben a kategóriában nincsen.
-
i are robot
senior tag
válasz
kispal1980 #162 üzenetére
16:9-et inkább csak filmnézésre és/vagy játékra szoktak használni, ha már mondjuk képfeldolgozást is csinálsz, akkor nagyon sokat tud számítani az a +120 sornyi pixel. Szóval ezek tükrében mindenképpen javasolt a több sor pixel, viszont az U2311 nagyon jóáras, ezért szokták egy költséghatékony alternatívaként ajánlani, én is ezért mondtam.
Szerintem is az U2410 lenne számodra a legjobb, vagy esetleg egy azonos felbontású, de nagyobb képátlójú.
-
Teaway
veterán
válasz
kispal1980 #162 üzenetére
Fotó, net, film, játék? Gyakorlatilag a mindenevő kategória, ehhez mindenképp 16:10-et válassz, tehát U2410
-
i are robot
senior tag
válasz
kispal1980 #159 üzenetére
Na ebből már ki lehet indulni. Szóval mivel most egy 23"-osod van fullHD felbontással, ez alá nem megyünk. Ajánlott lehet egy ugyanekkora méretben és felbontásban a DELL U2311, vagy nagyobb méret felé kacsintgatva 24"-osok közül a DELL U2410, vagy még a HP ZR24W, ezek már 1920×1200-as felbontásúak, és még árban is bőven a limit alatt vannak. Esetleg még egy nagy méret- és minőségbeli ugrást téve 27"-os méretben a DELL U2711, de ez 16:9-es képarányú, és valamivel az árhatár felett van, bruttó 160e körül oszogatják, viszont 2560×1440-es a felbontása. Aztán most a Fujitsu kezdi kihozni az IPS paneles monitorait, a versenybe beszálltak a DELL 24 és 27"-os monitoraihoz hasonló méretű, felbontású és árú kijelzőikkel, de ezek még nagyon újak, nincs velük sok tapasztalat. Vagy esetleg vehetsz használtan is, egészen véletlenül tudok is valakit, aki árul egy nem is rossz, és még garis monitort.
Meg majd a többiek is mondanak még hozzá, én most csak a legelterjedtebb, és jó ár/érték arányú verziókat vázoltam fel.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #159 üzenetére
DELL U2410?
-
i are robot
senior tag
válasz
kispal1980 #157 üzenetére
Attól függ, egyrészt mennyi pénzt tudsz rászánni, és mik a minimális elvárásaid méret és felbontás tekintetében. Ha mondasz erről egy kicsit többet, akkor mi is könnyebben tudunk segíteni, de ez így még túl általános kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Formula-1
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest