- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
A Q9400-amat is közel 4 évig hajtottam, igaz előtte sokat cserélgettem, volt egy hosszabb AMD-s időszakom, Athlon XP-vel, Sempronnal, azán 2 db. X2-essel, az első két magos procijaimmal, de végül 2 Core 2 Duo és Quad után azt hiszem Inteles lettem és maradok is. Anno a CM: Dirt első része 8800GTX-el egy 2.8GHz-es AMD X2-essel szaggatott max grafika alatt picivel, majd érdekes módon a Core 2-es 2.4Ghz-essel már nem, nekem ennyi bizonyíték elég volt, ahogy anno láttam a Radeonos erős kártya egy negatív tulajdonságát ami miatt nem veszek, hogy minden játékhoz más driver (vagy catalyst) kellett. Szóval az AMD minden területen olcsóbb meg szép, de köszi nem, én inkább nyugodtan szeretnék játszani és ehhez mostanában már nem kell 3-4 évnél hamarabb cserélnem.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
-
atti_2010
nagyúr
el van csak két videokártya kell a gépébe abból is középkategóriás akinek
Azért rossz tanácsot ne adjunk senkinek, ha lehet és 1 mód van rá a 2 kártyás rendszereket kerülni kell, egyrészt mert 2 kártya drágább másrészt nagyobb veszteséggel dolgoznak mint 1 kártya és vannak játékok ahol botrányosan bugosan működnek, lényegtelen hogy SLI vagy CFX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest