- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Egyébként szörnyű, hogy a Linux HDD-n gyorsabban keres és olvas be állományokat, mint a Windows SSD-ről.
Én nagyrészt a fájlrendszereket és indexelő szolgáltatásokat okolom emiatt, és egyszerűen nevetséges...
Asztai gépem gyorsabban dobott eredményeket 500GB-os WD Blue-ról, mint a céges laptop 256GB-os SSD-ről.
(#4) MorcosMacska
Ahol pénzt termel ez a gép, ott nem számít olyan drágának.
Grafikai, videós, zenei munkáknál egy év alatt bőven vissaz tudja hozni az árát egy ilyen gép.
Azt se felejtsd el, hogy céges eszközállományba vétel után tök jól termeli az " adminisztratív veszteséget".(#7) TBMC
Nem tudom egyébként, hogy te hogyan látod, de szerintem vérlázító, hogy az Apple egy ilyen "Pro" gépet mesterségesen lekorlátozott memória terén.
A konkurencia már 4-5 CPU generációval ezelőtt kínált 32GB RAM-os gépeket (majdnem hasonlóan borsos áron), és ott már 3 generáció óta van lehetőség 64GB-ra is.
Ezek nyilván rétegigények, de lehetőségként akkor is ott keleltt volna lenniük, hogy az ilyen törzsvásárlóknak, mint te, ne kelljen csak ezért generációt váltania. Undorító üzleti stratégia és hatalmas antifícsör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest