- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"aki mélyebben bele szokott merülni a beállításokban az eleve ért hozzá, van egy milc/dslr gépe" -> Ezt én úgy értettem, hogy ez a cucc feleslegesen próbál meg profibb lenni vagy profiknak imponálni, hiszen nekik már van fényképezőjük, nincs szükségük erre.
gV: Hmm, nekem ebből a sorozatból az jön le, hogy az i13 borzasztóan túlélesít, és nem jók a színek sem annyira. A P6 meg össze-vissza teljesít, hol a dinamika, hol a színek nem jók. Ha ezek alapján kellene választani, akkor simán a Sony-t hoznám el (most más kérdés, hogy melyik mennyibe kerül). Kell még csiszoljanak azon a Pixelen nagyon, hogy tényleg jó legyen.
-
Neck
veterán
Nem értek egyet. Mindenhol a csapból is az folyik, hogy a telefon az új kompakt. Kompaktokból is volt/van prémium vonal, több beállítási lehetőséggel, nagyobb szenzorral, sokkal drágábban. Miért ne lehetne ilyen telefonból is? Ha point and shootnak használod, akkor valószínűleg nem neked készült
nincs ezzel baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest