- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #130 üzenetére
Na látod. Nem is olyan bonyolult.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #125 üzenetére
A telepi kút (fent a cég elötti benzinkút) üzemanyag ára 1 egység. Nem forintba, euróba, vagy akármibe adják, hanem 1 egység = 1.0. Az üzemanyag listán amit adnak, azon sem valutában, meg forintban van az ára, hanem egységben, mondjuk nem tudom semelyiket pontosan, 1.23 egység, 0.85 egység.. Érted?
-
Balage21
tag
válasz
Mr.Csizmás #118 üzenetére
Elég nagyok sajnos.A spanyol az még aránylag jó.Én mindig ha tehettem a Figueresi kúton tankoltam.Ott van mellete a Padrosanak egy telepe.Nah ott van szép fürdő,mozi,ingyen wifi stb...Wabisoknak 20% kedvezmény.De ha csak 1órát vagy bent az ingyenes.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #80 üzenetére
Blokkolja "minden" elektromos cucc jeleit.. Azaz nem írja a tachográf hogy te vezettél, pihenőidőként számolja el. De akkor nem megy a kilométer számláló sem, ergo ingyen mentél. Ez akkor jó ha pihenned kell, de nem tudsz megállni.
#82) Mag_: Aludtunk autópálya mellett, azt mondom, itt a főút mellett hangosabb az élet mint ott. Fel van húzva az ablak, jó idő van mert annyira szigetelt, és síri csönd.. Magyarországon nagyon keveset van az autó, de külföldön meg szinte mindenhol...: [link]
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #41 üzenetére
Ja.. Nem tudom.. Matrei In Brenner-ben nem voltunk ebben biztos vagyok, mert a hágóért fizetni kell.
Átmentünk egy 8km hosszú alagúton, aminek 80euró volt a díjjá. Zuspitze ki volt írva hogy ott van.. Most akkor ki téved?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #37 üzenetére
Nem nem! Nem Matrei Im Brenner, hanem Matrei In Östirol! A brenner azthiszem már olasz rész.. Östiröl Zugspitze lábánál van.
(#39) hemaka: Én már nem is tudom magam máshogy elképzelni mint kamionos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest