- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Újabb játék csatlakozott a listához:
Call of Duty: Advanced Warfare
Operációs rendszer: Windows 7 64bit / Windows 8 64bit / Windows 8.1 64bit
Processzor: Intel Core i3-530, 2,93 GHz / AMD Phenom II X4 810, 2,80 GHz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870; alapkövetelmény: DirectX 11 támogatása és 1 GB videomemória
Merevlemez: 55 GB szabad hely -
djculture
félisten
Ez még csak most indult be azok szerint akik dolgoznak is ilyen projecteken. Nextgen játékok ezzel is fognak járni. Videók is jobb minőségüek a zenék waw-ba vannak lásd titanfall és egyebek. 1 év múlva ilyenkor visszatérünk a témára akkora szerintem már 40-50 giga lesz az összes játék ami kijön.
-
djculture
félisten
Legyen igazad. De a tendencia nem ezt mutatja:
Wolfenstein:The New Order Hard Drive: 50 GB available spaceMiddle-earth™: Shadow of Mordor™ Hard Drive: 40 GB available space
Evil Within:Hard Drive: 50 GB available space
NBA 2K15 hard drive: 50gb available space
És még jön két-három játék ami ilyen 40 körülire várható megint (Assassin's Creed Unity. far cry 4 ami tuti)
Dragon Age Inquisition meg Ryse:Son of Rome és Dead Rising 3 a 30 gigával már semmiség ezekhez képest. -
bteebi
veterán
Ez szerintem nem kérdés. Kell, és a minőség/felbontás növekedésével egyre inkább kelleni fog, mert tovább fog nőni a tárhelyigény. Lassan már majd mobilokkal is 4K videókat meg 20 megapixeles képeket lehet készíteni (a minősége, és így az értelme persze erősen megkérdőjelezhető), szóval igény idővel mindneképp lesz ezekre.
Az már más kérdés, hogy még nagyon sokáig nem lesz egy átlagos gépben >10 terás HDD.
-
djculture
félisten
Nemsokáig, játékok méretei is bedurvultak. 40-50 gigás játékok jönnek állandóan. Tavaly még én is elvoltam 500 gigával, idén az már idegesítővé vált hogy sosincs helyem
Persze aki fényévente vesz egy játékot vagy csak netezik annak elég egy 128-as ssd is magába a gépbe, egyáltalán minek vinyó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest