- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Újabb játék csatlakozott a listához:
Call of Duty: Advanced Warfare
Operációs rendszer: Windows 7 64bit / Windows 8 64bit / Windows 8.1 64bit
Processzor: Intel Core i3-530, 2,93 GHz / AMD Phenom II X4 810, 2,80 GHz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870; alapkövetelmény: DirectX 11 támogatása és 1 GB videomemória
Merevlemez: 55 GB szabad hely -
djculture
félisten
Ja és ha te rábizol egy ssd-re 500giga anyagot akkor eléggé kifogod tépni a hajadat. ssd az legtöbbször úgy megy tönkre hogy indítod a gépedet és már nincs meg nem látja a bios. Akkor a rajta lévő adatot kürtön kívül más nemfogja kiolvasni.
ssd-k nem igazán adattárolásra valók arra hdd ezerszer jobb és megbízhatóbb technológia marad. Flash memória chippes cuccok helyett mást kellene már rég tervezniük akkor lenne normális utódja.
-
djculture
félisten
Ez még csak most indult be azok szerint akik dolgoznak is ilyen projecteken. Nextgen játékok ezzel is fognak járni. Videók is jobb minőségüek a zenék waw-ba vannak lásd titanfall és egyebek. 1 év múlva ilyenkor visszatérünk a témára akkora szerintem már 40-50 giga lesz az összes játék ami kijön.
-
djculture
félisten
Legyen igazad. De a tendencia nem ezt mutatja:
Wolfenstein:The New Order Hard Drive: 50 GB available spaceMiddle-earth™: Shadow of Mordor™ Hard Drive: 40 GB available space
Evil Within:Hard Drive: 50 GB available space
NBA 2K15 hard drive: 50gb available space
És még jön két-három játék ami ilyen 40 körülire várható megint (Assassin's Creed Unity. far cry 4 ami tuti)
Dragon Age Inquisition meg Ryse:Son of Rome és Dead Rising 3 a 30 gigával már semmiség ezekhez képest. -
djculture
félisten
Nemsokáig, játékok méretei is bedurvultak. 40-50 gigás játékok jönnek állandóan. Tavaly még én is elvoltam 500 gigával, idén az már idegesítővé vált hogy sosincs helyem
Persze aki fényévente vesz egy játékot vagy csak netezik annak elég egy 128-as ssd is magába a gépbe, egyáltalán minek vinyó -
djculture
félisten
Kalapot amúgy is nehéz fésülni
Amúgy tényleg idegesítő ez a 1000 1024-es kavarás. Nagyobb méreteknél elég sok elveszhet ebböl a felfogásból. Egyedül a maxtor volt az a cég aki nem egy hdd-t úgy adott ki hogy a számolásból adó veszteséggel arányosan nagyobb méretű hdd-t adott ki pl 160 gigás hdd-nél ennyi is volt a felhasználható.
-
djculture
félisten
Ja az biztos ilyen vinyóknál már kötelező egy szünetmentes mert nagyon érzékenyek a hirtelen tápfesz megszünésre. Az itthoni rossz áramhálózat meg dolgoztatja is a szünetmentest, elég egy vihar és pillanatnyi áramszünetek vannak állandóan. Elég sok ismerősnél ezért purcantak ki a vinyók meg bad sectorosak lettek.
-
djculture
félisten
Ezeket az ellenségeimnek se ajánlom, próbáltam őket annyira betudnak lassulni ha telenyomod őket adattal hogy csodát láthat az ember. A 7200-as rendes vinyónál kicsivel több mint5tera van most nekem és 150-el másol, ugyanez wd reden 45 mega volt. Ezért vittem vissza és hoztam egy ilyet. Ezeknél az 5400-as betár dögöknél úgy kell tervezni hogy vagy max 4terátig töltöd meg akkor még elmegy vagy kinlódhatsz a rajta lévő adatokkal mert halálra lassul az egész.
-
djculture
félisten
válasz
Đobostorta #31 üzenetére
Sokkal megbizhatóbbak mint az ssd pl vagy a pendrive, a legmegbizhatóbb mondjuk most még mindig a Mágnesszalagos adattároló rendszerek. De az normál embernek nem elérhető
vittorio7: Ja szép áruk van és 1 év alatt 10 k-t emelkedtek ahelyett hogy csökkentek volna a 8-ast meg itthon nem is forgalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest