- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz Dare2Live #59 üzenetére
Hogy a fenebe pottyanhatna olyan kep ki egy 500-1000 euros vmibol, aminek az ara egy kozepes obienak felel meg, es meg ezer masik dologra lehet hasznalni? Amugy mindennel lehet jo kepet csinalni, kreativitas kerdese, a masiknal max tobb eszkoz van a kezedben.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz SkyLine3000 #33 üzenetére
aki komolyan csinalja tisztaban van az eszkozok korlataival. ertekeli, hogy elfer a zsebeben, lehet rajta netezni, es egesz jo kepeket lo kepernyomeretben. skandallum, hogy nem hozza egy tobb ezer euros fenykepezo szintjet, vagy egy szerverkozpont teljesitmenyet.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz SkyLine3000 #29 üzenetére
zajszures egy modja, de nem mindegy neked, hogy kapod meg a 1x megapixeledet?
-
arn
félisten
válasz SkyLine3000 #27 üzenetére
pixelosszevonas miatt lesz akkora a felbontas... sok ertelme nincs 1:1 hasznalni.
-
arn
félisten
erdekes, hogy ott belenagyitgatva nem rossz, de a kicsiben nezve sem tul jo a kep osszhatasa... nem jo ranezni a kepekre. szvsz fogunk ennel a szenzornal szebb rajzot latni mas mobiloktol.
(#25) Tschöke: en is hasonlora jutottam, nem jo a post process ennel a mobilnal... nem ertem, hogy lehet ez a legjobb. a galaxy valszeg sokkal jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
megneztem negyed felbontason psal lekonvertalva... a felbontas szerintem jo. ami nem tul jo:a dinamikaja a kepnek, olyan fako minden valszeg a tultolt hdr miatt. de osszessegeben kepernyomeretben tobb, mint eleg a legtobb felhasznalonak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest