- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ezzel én is hasonlóan voltam, az S9 launch környékén vettem S7-et 95-ért
- az nagyon jó vétel volt, barátnőm a mai napig használja - nekem először egy A8 váltotta, de ott azért érezni, hogy nem csúcsmodell (nincs pl. OIS, vagy vezetéknélküli töltés), utána egy S10e-re váltottam 180k-ért, de én sem érzem túl nagy üzletnek, a 95k-s S7 jobban tetszett.
Az kicsit csalódás, hogy S20-ból nincs 'e' változat, de az S10e-t valószínűleg a garanciaidő végéig megtartom, addigra kint lesz már a következő Note és az S20 utáni S generáció is, remélhetőleg addigra lesz miből válogatni.
Illetve más említette, hogy ő inkább vett MILC gépet a fotózáshoz - én is ezen gondolkozom, hogy a családi kirándulásokat, szülinapokat, stb-ket jobb lenne inkább egy normális géppel megörökíteni, a mindennapi gyorsan lövök egy képet szükségletekre pedig megfelelő lenne a telefon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest