- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efbialy
tag
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Már előre tartottam tőle, hogy fel kell hívnom a supportot, mert gondoltam az nem lesz valami nagyon jó, de nagyon kellemes meglepetés volt mikor végül megtörtént a hívás. A netem szakadozott random időben, fölhívtam az ügyfélszolgálatot, és egy kedves hölggyel beszélgettem egy negyed órát, a hölgy nem csak egy titkárnő volt, hanem mondta, hogy mit nézzek meg, és mit próbáljak csinálni. A hívás végére megígérte, hogy másnap kiküldi a szervizeseket, és lás csodát másnap délután jöttek is, és cseréltek egy routert a lépcsőházban, mert valami lett vele, és még ráadásul vissza is hívtak, hogy beszámoljanak az elvégzett munkáról.
-
Efbialy
tag
És az még nem is a teljes lista, mert pl Szolnokon is gőzerővel építik kifele a hálózatot, persze csak szép nagy 10es paneltömbök között, mert máshol nem éri meg nekik, ha ritkábban lakot részre mennének, akkor nem bírnák tartani az alacsony árakat, vagy ha mégis tartják, akkor jóval hosszabb megtérülési idővel kellene számolniuk..., egyébként a cikk is erről szól, hogy a sűrűn lakott részeken tudják csak megcsinálni a nagy sebességű netet, és amíg kapitalizmus van, addig sajnos ez így is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest