Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Zé_Mester #2643 üzenetére

Teher alatt nő a pálma. :D

Srácok, lenne egy kérdésem. Itthon nincs valami lírás, videó bármi, ami magyarul elgügyögi, hogy rc elektromos autónál mit hogy kell beállítani?
    Eddig így csináltam, de lehet nem teljesen jó, így jó lenne egy guru is leírná mit hogyan.
    Váz összerak, spur- pinion hézag lappal beállít (fülre még nem megy). :DDD
    Akksi rádug bec-re szervó középállásban szervókarral összecsavar.
    Motor fordulat, ha okés, akkor happy end, ha nem, akkor szenzorosnál difi megfordít, szenzormentesnél 3 kábelből egy megcserél (brushless). Táv reserve gondolom nem játszik.
    Vezetékek összedugdosva, Esc beprogramoz, gáz kalibráció. -Gomb nélküli esc-nél kell ilyet csinálni?
    Végállás beállít a kormánynál és örül.
    Van amit kihagytam?

Jah, kézipályát most aszfaltozták újra, úgyhogy vidámság van.
    TLR 3.0-n gondolkodom, de beszélgettem egy ismerőssel és igen átment az rc hobbi lehúzósba.
    Pl Egy szett verseny gumi / kerék garnitúra kb. egy autóéval vetekszik árban stb.
    SCTE-t szeretnék, így vagy veszek használt rollert, vagy RTR-t, mert annyi, mint a 3.0-s roller.
    Szerintetek? :F :R

• szacsee

nagyúr

válasz Zé_Mester #2640 üzenetére

LRP autó, LRP szabival, grat! :C
    Burkolatot vedd le és nézd meg a szabi tipusát.
    Utána meg kellene nézni a neten a használatiját, hogy mit lehet állítani. Induláskor jó eséllyel tudsz csillapítani, hogy ne legyen benne akkora kraft.
    Spur-pinion megoldás akkor jó, ha a végsebességen tolsz kifele, így induláskor gyengébb lesz a kocsi, de lehet kezelhető marad.
    Másik a gumi cseréje, illetve ha az van rajta, ami a képen is akkor ez legyen az első, mert ez szőnyegre való lehet (még én is kezdő vagyok).
    Próbálj meg egy truggy gumit/kereket rádobni, vagy sct-t az való kintre, ha benéztem, mert alapvetően egy truggyról van szó akkor bocsi, de az első kerék nekem gyanús..
    Utána esc, programozás és / vagy pinion spur csere.

Új hozzászólás Aktív témák