- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Most a kínai újév miatt elég lassú lesz, de amúgy 3-4 hét szokott lenni.
Amúgy most jutott eszembe, hogy árulok egy 911 távot, szólhattam vna és akkor elég lett vna egy BNF gépet venned.
Amúgy a 911 jó választás, nagyon strapabíró és olcsón fenntartható és nem utolsó sorban jó móka! -
Dr.Zoo
őstag
-
zolisx4
őstag
Szia
Én a helyedben kihagynám DH9053 egyszerűen felesleges ,a szelet sem bírja jól attól hogy nagy még nem repül jól.
Minden képen 4 csatornás helit vegyél ,a v- 911 nagyon jó választás ,ha nagyobbra vágysz ,akkor a v-912 ha ez is kicsi akkor MJX-F45 ez már jó nagy heli.Peaceliker
Azért drágább a koax 4 csatornás heli mert + egy motor van benne ,
Amúgy tényleg drágák és pont semmit sem érnek . -
Peaceliker
addikt
A 911 kicsi szélben használható, a DH semennyire nem használható kint, mert egy halvány szellő is elviszi és pápá...a coax 3 csatis heliket a hátsó kis motor hajtja előre, hátra...gondolhatod mennyi kraft van abban...
A DH 3 csatornás, csak beltérre alkalmas, 911 4 csatornás (tehát oldalazni is tud, nem csak körbe pörögni és más módon halad előre-hátra is) bizonyos viszonyok között kint is.
Ha nagyobbra vágsz és értelmesre, akkor v912. DE! A nagyobb nehezebb, könnyebben törik. 911 et kb bmilyen magasról leejtheted, nagy eséllyel nem lesz baja.
Én azt a dh-t nem venném meg, teljesen értelmetlen kategória sztem(akkor inkább syma s107g, az legalább jó olcsó, bent is elfér).
Van koax ból is 4 csatornás, de azok vmiért drágák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Filmvilág
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest