Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Petya25 #132 üzenetére

A 390-et én még nem tekintem belevágásnak (de nem tekintem kidobott pénznek sem - bár szigorúan nézve az, viszont tényleg szeretem a Ferrarit/F1-et, na bumm, a cikkeket majd jól elolvasom:D), mivel engem is érdekelt volna a dolog, és kíváncsiságból ennyit én is biztosan rászántam volna, ha én járok azon újságos felé.:R Számomra ez a 30K-s (kedvezményes) előfizetői ajánlat elfogadása jelentené a ''belevágást'', sőt, szinte ''by default'' a benntmaradást is, hiszen ha az embernek már annyi cucca meg van hozzá, akkor valószínűleg nem fogja már annyiban hagyni, és a továbbiakra is befizet.:B És épp ez az, ami el is rettent, mert mi lesz, hogyha épp nem lesz újabb 30K-m erre a célra. A másik meg, amit olvastam a linkelt fórumon, hogy egy ilyen kocsit (1:8 + robbanómotor) tényleg nem is nagyon lehet (ki)használni Mo-n (kb. a ''tacskó'' parkolója kell neki, hogy kiszaladhassa magát - de a szegélynek azért ott se szaladjon:DDD), pálya meg nem sok van, aztán ha az ember pályára menne az külön program, stb.:B (Én úgy veszem le, hogy ez már - sajnos, és egyben persze hurrá, hiszen titkon azért már kicsi korom óta szeretnék egy benzines RC-t - nem az a kategória, amivel kimész az utcádba ökörködni egyet.:R)

Amúgy ha már RC topik (ráadásul épp földön-vizen-levegőben): vmikor a nyáron láttam egy játékbolban a WestEndben az Air Hogs: Storm Launchert. Vmi 42K volt, de még így sem maradt a kirakatban sokáig.:) Anno, amikor videókat láttam róla, annyira megtetszett, hogy ''elhatároztam'', hogy egyszer szerzek egy ilyet.:D Szóval jó hír, hogy már simán behozzák Mo-ra is, de egyelőre - még egyetemistaként - nem ''ugrottam rá'' erre a 42K-s ajánlatra, bár elképzelhetőnek tartom, hogy megér annyit.:DDD Vélemény?:R Szerk: mondjuk most gyoran beírtam a Google-ba, és itt [link], ha igaz, 80$.:Y Az azért nem 42K.:O Szerk2: megalol az első review: amint felszálltak vele, automata irányításra kapcsolt, és elrepült.:DD Ez azért gáz.:DDD
    [Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák