Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
A 390-et én még nem tekintem belevágásnak (de nem tekintem kidobott pénznek sem - bár szigorúan nézve az, viszont tényleg szeretem a Ferrarit/F1-et, na bumm, a cikkeket majd jól elolvasom
), mivel engem is érdekelt volna a dolog, és kíváncsiságból ennyit én is biztosan rászántam volna, ha én járok azon újságos felé.
Számomra ez a 30K-s (kedvezményes) előfizetői ajánlat elfogadása jelentené a ''belevágást'', sőt, szinte ''by default'' a benntmaradást is, hiszen ha az embernek már annyi cucca meg van hozzá, akkor valószínűleg nem fogja már annyiban hagyni, és a továbbiakra is befizet.
És épp ez az, ami el is rettent, mert mi lesz, hogyha épp nem lesz újabb 30K-m erre a célra. A másik meg, amit olvastam a linkelt fórumon, hogy egy ilyen kocsit (1:8 + robbanómotor) tényleg nem is nagyon lehet (ki)használni Mo-n (kb. a ''tacskó'' parkolója kell neki, hogy kiszaladhassa magát - de a szegélynek azért ott se szaladjon
), pálya meg nem sok van, aztán ha az ember pályára menne az külön program, stb.
(Én úgy veszem le, hogy ez már - sajnos, és egyben persze hurrá, hiszen titkon azért már kicsi korom óta szeretnék egy benzines RC-t - nem az a kategória, amivel kimész az utcádba ökörködni egyet.
)
Amúgy ha már RC topik (ráadásul épp földön-vizen-levegőben): vmikor a nyáron láttam egy játékbolban a WestEndben az Air Hogs: Storm Launchert. Vmi 42K volt, de még így sem maradt a kirakatban sokáig.
Anno, amikor videókat láttam róla, annyira megtetszett, hogy ''elhatároztam'', hogy egyszer szerzek egy ilyet.
Szóval jó hír, hogy már simán behozzák Mo-ra is, de egyelőre - még egyetemistaként - nem ''ugrottam rá'' erre a 42K-s ajánlatra, bár elképzelhetőnek tartom, hogy megér annyit.
Vélemény?
Szerk: mondjuk most gyoran beírtam a Google-ba, és itt [link], ha igaz, 80$.
Az azért nem 42K.
Szerk2: megalol az első review: amint felszálltak vele, automata irányításra kapcsolt, és elrepült.
Ez azért gáz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), mivel engem is érdekelt volna a dolog, és kíváncsiságból ennyit én is biztosan rászántam volna, ha én járok azon újságos felé.
Számomra ez a 30K-s (kedvezményes) előfizetői ajánlat elfogadása jelentené a ''belevágást'', sőt, szinte ''by default'' a benntmaradást is, hiszen ha az embernek már annyi cucca meg van hozzá, akkor valószínűleg nem fogja már annyiban hagyni, és a továbbiakra is befizet.
És épp ez az, ami el is rettent, mert mi lesz, hogyha épp nem lesz újabb 30K-m erre a célra. A másik meg, amit olvastam a linkelt fórumon, hogy egy ilyen kocsit (1:8 + robbanómotor) tényleg nem is nagyon lehet (ki)használni Mo-n (kb. a ''tacskó'' parkolója kell neki, hogy kiszaladhassa magát - de a szegélynek azért ott se szaladjon
), pálya meg nem sok van, aztán ha az ember pályára menne az külön program, stb.
Anno, amikor videókat láttam róla, annyira megtetszett, hogy ''elhatároztam'', hogy egyszer szerzek egy ilyet.
Az azért nem 42K.
Szerk2: megalol az első review: amint felszálltak vele, automata irányításra kapcsolt, és elrepült.
Ez azért gáz.