- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
jééé! ilyen topic is van?
faterom levegőben kezdte egy szép nagy vitorlással, én a vizen szintén vitorlással- majd mindketten a víznél maradtunk egy darabik, de már jópár éve nem láttak vizet a hajók, szépen be vannak csomagolva, és várják, hogy egyszer újra vízre kerüljenek. Sajnos ahhoz, hogy ezekkel élvezetesen lehessen menni, szél, és rengeteg idő kell (fél nap elötte felkészítenia járgányokat - aksik, mechanika, szervók elektrónika tesz, stb) és akkor legalább fél napot szórakozni vele a vizen, másként nem éri meg a bele hajtott időt és energiát...
Faterom most helikopterezik, jelenleg egy törésen van túl és most a törés utáni tesztfázisban van gép, meg tesztpadon tanulgatja a ''kezelést''.
Én is erősen gondolkodok a föld-levegő áttérésre.
Nézegetettem a Minizillákat meg az XRAY M18T-je ami tetszik, de addig, amíg meg nem válok a jelenlegi old timer-emtől (Tamiya Thunder Dragon - jelenleg darabokban, felfüggesztések enyhén sérültek).
Nomeg szobahelit nézegetek, de nemigazán jöttek be az eddigi típusok, amiket találtam.
Valakinek esetleg ötlete, hogy melyik bolt foglalkozik a fent említett autókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest