- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
vadkörte #27162 üzenetére
Az a baj, hogy ötletem lenne, hogy lehetne megcsinálni, mert van itt több régi és már rossz kazettás magnó, és azokban a hangfalak is jók, nincs semmi bajuk, simán fel lehetne használni. Milyen jó lenne már egy ilyenbe beépíteni. De az elektronikai részt egyáltalán nem értem. Nézegettem a topickot, talán majd egyszer megvalósítom.
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne az elképzelésem, hogy zene hallgatásra kéne nekem egy konkrét kis számítógép. Azért, mert csak programmal lehet megoldani, hogy random játsszon le számokat, vagy hálózaton keresztül elérjen adott mappát és akkor azon belül értelem szerűen magát a zenét. Van valakinek ötlete ilyet hogy kell építeni? Ugye csak igazából egyszer rákötném monitorra, aztán belőnél hogy automatán induljon el máshol a lakásban, ahol hálózatra kötöttem és ugye egy hangfal is kell neki ehhez meg egy 3.5 jack elég is, nem erőset akarok, nem hangosat, csak szóljon és egyszerű legyen a használata.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Üzleti vita és megbeszélés
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest