- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
toth_janika #29306 üzenetére
5-10 éve még nem volt igazán stabil az NTFS írás linux alól, lehet ez ma már nincs, de én nem tesztelnék fontos adatokat így
Akkor már olyan nas legyen, ami raid1, raid5-öt tud, az egy jóval biztonságosabb dolog. (és emellé is külön backup kellene
)
Nekem várakozáson felül teljesít a PI3, tényleg a két korlát ami - egyelőre nekem nem - zavaró, a 10Mbyte/sec másolás/letöltés, és a max FullHD tartalom lejátszása kodival.
Nekem egyelőre túlélt 1 év alatt 4 áramszünetet is a PI3, az oprendszere, az adatok, minden, pedig fut rajta influxdb adatbázis is.
-
vadkörte
addikt
válasz
toth_janika #29306 üzenetére
RPi3-hoz lehet kicsit kevés lesz az a 2A-es mobiltöltő. Az ajánlott maximális feszültség/áramerősség érték Pi3 esetén 2,5A/5,1V (a minimum 1,25A/5V) Okozhatott a nem megfelelő tápellátás - pláne, hogy nem akív HUB-ról megy a HDD - is hibát.
Aktív HUB nélkül el sem indult sem az azóta jobblétre szenderült 160GB-os Hitachi, sem az 1TB-os Seagate 2,5"-os HDD-m (ez van most a "NAS"-ban) a 2A-es Huawei mobiltöltőről. Még az LE is dobálta a villámot. Már egy e-Bay-es noname 2,5A-es táp is megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Elado gamer pc
- Gamer PC - R5 3600, RTX 2060S és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest