- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-dino--
csendes tag
Ez az en gepem, nekem a pi egy C64 hazban van benne, egy 64GB kartyan van 3 particio.Raspbian, Kodi es
RetroPie. Ez utobbi van legtobbet hasznalva.Ezeket emulaciokat hasznalom: NES, SNES, C64, PC DOS, NEOGEO, MAME, PSX, AMIGA!!! ez utobbi kurvajo, HFS t hasznalok Workbench 3.0 val, sajat rendszerrel. WHDLoad os jatekok is remekul futnak. Van meg ScummVM is a sok kalandnak
Nem kis munka volt vele.Foleg a rendszer osszeillesztesevel, jatekok feltoltesevel.Streamrol nem tudok nyilatkozni, mert nem erdekelt..
-
azbest
félisten
Bizony, másik gépre kapcsolódik és csak annak a képét mutatja [link]
Szép is lenne, ha a 35 dolláros mini számítógép képes lenne a több ezer dolláros pécék teljesítményére.
(#29606) 2N
a p3b+ -hez szükség lehet egy frissítésre, hogy az új hardvert támogató firmware belekerüljön. Ha van másik pi, akkor lehet, hogy azon lehet frissíteni. Ha nincs, akkor talán kézzel lehet a boot partició binárisain frissíteni, de még akkor is lehet gond a hálózattal, ha a régi rendszer esetleg nem támogatná az új usb-lan chipet. Ha támogatja, akkor onnan már a normál frissítéssel az alaprendszer is tudhat frissülni. Úgy tudom a retropie egy raspbian, csak elő van telepítve rajta az emulátoros környezet. -
cinemazealot
addikt
Szia! Én nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Steam-es játékok nem fognak menni a Pi-n. Még ha el is volna indítható egyik-másik, szaggatni fog, mint állat. Arra inkább egy integrált GPU-s x86 alapú mini PC lenne jó egy SSD-vel, de azon is csak az egyszerűbb (kisebb grafikai igényű) játékok fognak elfutni szaggatás nélkül. Bár mintha láttam már volna futni Pi-n Unreal Tournament 1999-et (halovány emlékkép, nem vagyok biztos benne), de az nem is egy mai játék.
Mindez persze a RetroPi-os felhasználást nem befolyásolja, arra nyilván jó lesz ez a kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD, NZXT H6 Flow
- Eladó belépő szintű gamer félkonfig
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest