- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-dino--
csendes tag
Ez az en gepem, nekem a pi egy C64 hazban van benne, egy 64GB kartyan van 3 particio.Raspbian, Kodi es
RetroPie. Ez utobbi van legtobbet hasznalva.Ezeket emulaciokat hasznalom: NES, SNES, C64, PC DOS, NEOGEO, MAME, PSX, AMIGA!!! ez utobbi kurvajo, HFS t hasznalok Workbench 3.0 val, sajat rendszerrel. WHDLoad os jatekok is remekul futnak. Van meg ScummVM is a sok kalandnak
Nem kis munka volt vele.Foleg a rendszer osszeillesztesevel, jatekok feltoltesevel.Streamrol nem tudok nyilatkozni, mert nem erdekelt..
-
azbest
félisten
Bizony, másik gépre kapcsolódik és csak annak a képét mutatja [link]
Szép is lenne, ha a 35 dolláros mini számítógép képes lenne a több ezer dolláros pécék teljesítményére.
(#29606) 2N
a p3b+ -hez szükség lehet egy frissítésre, hogy az új hardvert támogató firmware belekerüljön. Ha van másik pi, akkor lehet, hogy azon lehet frissíteni. Ha nincs, akkor talán kézzel lehet a boot partició binárisain frissíteni, de még akkor is lehet gond a hálózattal, ha a régi rendszer esetleg nem támogatná az új usb-lan chipet. Ha támogatja, akkor onnan már a normál frissítéssel az alaprendszer is tudhat frissülni. Úgy tudom a retropie egy raspbian, csak elő van telepítve rajta az emulátoros környezet. -
cinemazealot
addikt
Szia! Én nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Steam-es játékok nem fognak menni a Pi-n. Még ha el is volna indítható egyik-másik, szaggatni fog, mint állat. Arra inkább egy integrált GPU-s x86 alapú mini PC lenne jó egy SSD-vel, de azon is csak az egyszerűbb (kisebb grafikai igényű) játékok fognak elfutni szaggatás nélkül. Bár mintha láttam már volna futni Pi-n Unreal Tournament 1999-et (halovány emlékkép, nem vagyok biztos benne), de az nem is egy mai játék.
Mindez persze a RetroPi-os felhasználást nem befolyásolja, arra nyilván jó lesz ez a kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HP DL360 G8 /2x 2695v2, 336GB DDR3, 3x600GB SAS 10k/
- Workstation PC render, videó, gaming i7-5930K RTX 2080 Super 64 GB RAM folyadékhűtés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest