- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Saughassy #44684 üzenetére
Péntek délután 7-kor megérkezett az automatába, szombaton átvettem, munka után 11-kor nekiálltam a telepítésnek, a kész (csupasz) rendszer telepítése 10 perc alatt megvolt. Tehát szuperül működött, köszönöm az ajánlást.
Aztán még szórakoztam egy kicsit vele hajnalig, ma délelőtt még kalapáltam, de már nagy vonalakban kész vagyok.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Saughassy #44677 üzenetére
Közben találtam egy oldalt, ahol sajnos szerepel az általam választott ház, mint mókolás után működő elem. Tehát a ház a ludas, mókolni kell egy kicsit és működik. De mivel nem linuxot akarok feltenni, ezért ez ki fog maradni. Sajnos az ajánlott startech átalakíthatót nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged