Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Google Pixel topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky
üzenetére
Kijelzőt én is szalagkábellel szeretnék majd rákötni, de nem vagyok ennyire jártas az elektronikában, szóval megvárom az úttaposókat.

Az ötletek között nekem is egy autóba épített médiacenter fordult meg a fejemben, erre szerintem nagyon jól használható, illetve a versenysportban/pályára épített játszós autókban tudnám elképzelni mint telemetriai adat gyűjtő és élő diagnosztikai eszköz. Dream....dream...
-
Xmodule
őstag
válasz
whabaky
üzenetére
Hello. Ez amit en vettem nem touch kijelzö. Sima tolato kamera kijelzö. Lehet venni ebayen. Csak vigyazni kell mert nem mindegyik 640x480 as felbontassal van noha azonos méretü. Bár kicsit kételkedem megmondom öszintén , hogy ez 640x480 as lesz -e. Meglátjuk. Amugy RCA -n kersztul lesz rákötve a video jel, a hang meg nem fontos nekem, de azt meg sima jack -en tervezem. De arra tenyeg csak valami kis mini hangszorot semmi extrat. Irok ha megjön a kijelzö es beüzemelem

-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky
üzenetére
Itt van egy ilyen projekt: http://www.raspberrypi.org/phpBB3....
-
Komplikato
veterán
válasz
whabaky
üzenetére
Szerintem kismillió oldallal előrébb valaki linkelte egy külföldi arc képes beszámolóját, ő egy 3.5"-os kijelzőt aplikált rá érintőfóliával együtt és megadta az alkatrészek típusát és árát is ... tehát elvileg igen, az másik történet, hogy csatlakozó szinten mennyire tuti vagy mekkora szaktudás kell annak átkötéséhez ha nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Witcher topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- További aktív témák...
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest