- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky #2405 üzenetére
Kijelzőt én is szalagkábellel szeretnék majd rákötni, de nem vagyok ennyire jártas az elektronikában, szóval megvárom az úttaposókat.
Az ötletek között nekem is egy autóba épített médiacenter fordult meg a fejemben, erre szerintem nagyon jól használható, illetve a versenysportban/pályára épített játszós autókban tudnám elképzelni mint telemetriai adat gyűjtő és élő diagnosztikai eszköz. Dream....dream...
-
Xmodule
őstag
válasz
whabaky #2402 üzenetére
Hello. Ez amit en vettem nem touch kijelzö. Sima tolato kamera kijelzö. Lehet venni ebayen. Csak vigyazni kell mert nem mindegyik 640x480 as felbontassal van noha azonos méretü. Bár kicsit kételkedem megmondom öszintén , hogy ez 640x480 as lesz -e. Meglátjuk. Amugy RCA -n kersztul lesz rákötve a video jel, a hang meg nem fontos nekem, de azt meg sima jack -en tervezem. De arra tenyeg csak valami kis mini hangszorot semmi extrat. Irok ha megjön a kijelzö es beüzemelem
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky #2319 üzenetére
Itt van egy ilyen projekt: http://www.raspberrypi.org/phpBB3....
-
Komplikato
veterán
válasz
whabaky #2319 üzenetére
Szerintem kismillió oldallal előrébb valaki linkelte egy külföldi arc képes beszámolóját, ő egy 3.5"-os kijelzőt aplikált rá érintőfóliával együtt és megadta az alkatrészek típusát és árát is ... tehát elvileg igen, az másik történet, hogy csatlakozó szinten mennyire tuti vagy mekkora szaktudás kell annak átkötéséhez ha nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mozilla Thunderbird
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen scannert vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest