Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Engem ez az usb ethernet dolog nem érint, nem tapasztaltam problémát. Illetve annyit, hogy a b verzión az usb árama 100mA-ra van korlátozva, és nálam az kevés volt a wifi modulnak, de azt egy aktiv hubbal megoldom, addig az ethernet portra dugtam egy elfekvő wifi routert, és hiba nélkül megy, nem szakad, nem akad, teljesen jó. Lehet hogy ha valami komoly szervernek akarnám használni akkor nekem is gondom lenne az usb-s ethernettel, de nem akarok egy 35 dolláros kártyaszámítógépet komoly szervernek használni

Igen mint írtam is, én is realizáltam, hogy nem lesz az odroid w-ből széria termék, mert a broadcom nem ad nekik el több ilyen procit. Ezzel együtt lehet hogy veszek egyet amíg van, mivel kompatibilis a raspival, ha nem lesz belőle több, én meg többet is csinálnék abból amit most tervezek, hát átezem raspira, legfeljebb nagyobb tok kell hozzá, meg külön áramkör az akkunak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann