- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Engem ez az usb ethernet dolog nem érint, nem tapasztaltam problémát. Illetve annyit, hogy a b verzión az usb árama 100mA-ra van korlátozva, és nálam az kevés volt a wifi modulnak, de azt egy aktiv hubbal megoldom, addig az ethernet portra dugtam egy elfekvő wifi routert, és hiba nélkül megy, nem szakad, nem akad, teljesen jó. Lehet hogy ha valami komoly szervernek akarnám használni akkor nekem is gondom lenne az usb-s ethernettel, de nem akarok egy 35 dolláros kártyaszámítógépet komoly szervernek használni

Igen mint írtam is, én is realizáltam, hogy nem lesz az odroid w-ből széria termék, mert a broadcom nem ad nekik el több ilyen procit. Ezzel együtt lehet hogy veszek egyet amíg van, mivel kompatibilis a raspival, ha nem lesz belőle több, én meg többet is csinálnék abból amit most tervezek, hát átezem raspira, legfeljebb nagyobb tok kell hozzá, meg külön áramkör az akkunak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann