Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Úgy néz ki, hogy valahogy sikerült szerintem letörölni a mpdlcd-t. Hiába adom ki az mpdlcd statust, startot semmise történik.
Erre a parancsra ír ki ennyit a végén:
sudo volumio -c "mpdlcd –no-syslog &"
[1]+ Stopped sudo volumio -c “mpdlcd –no-syslog
De hiába listázom ki a dpkg --list-el nincs benne az mpdlcd csak a python3, python3-pip, python-mpd. Ebből gondolom, h nincs felteelpítve.
sudo apt-get remove ezzel próbáltam azt is, hogy az összes fenti komponenst eltávolítottam és újratelepítettem, de semmi.
volumio@volumio:~$ pip install mpdlcd
Looking in indexes: https://pypi.org/simple, https://www.piwheels.org/simple
Requirement already satisfied: mpdlcd in /usr/local/lib/python2.7/dist-packages (0.5.2)
Requirement already satisfied: python-mpd2 in /usr/local/lib/python2.7/dist-packages (from mpdlcd) (1.1.0)
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann