Hirdetés
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
akad már róla [link]

Én magam még csak annyit csináltam vele, hogy bebootoltam egy kártyára frissen felrakott raspberry 32bit os-t az imagerrel.
Persze tudom, hogy desktopra nem ideális. Egész gyorsan elindul amúgy a grafikus felület és bár alapból nem fogyaszt sok ramot, azért trükkös, mert az alap 100 mega swapet is teletolja. Chromiumot indítottam és eléggé megborult 64MB vrammal. A zöld led pulzált, amiről nem voltam biztos, hogy swappelés miatt csinálja vagy így akar jelezni valami más problémát (pl kevés volt, de azt a képernyőn kellene mutatnia). Szóval nem desktopra való, ahogy várható volt
Én sem tervezek ilyet, csak ez volt a legegyszerűbb "működik-e" teszt.Érdekes, hogy némely tesztben sokkal gyorsabb a 64 bites os-sel használva. Valsz érdemes azt feltenni headless is.
Más észrevétel: nekem az usb csatikat kissé túlságosan kívülre forrasztották fel. A régi zerohóz képes jobban kilógnak. Ezért nehezen tudtam betenni / kivenni a hivatalos házba. Szét kellett feszegetnem aházat, hogy helyére tudjon pattanni a zero.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem tervezek ilyet, csak ez volt a legegyszerűbb "működik-e" teszt.
wassermann