Hirdetés
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nem lesz idén iPhone 18
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
ger1895
üzenetére
Én is valami hasonló megoldásban gondolkozom, bár az MP3 lejátszás is jó lenne, nem hiszem, hogy meg tudom csinálni.
Más:
Kijelzőből milyen fajtát ajánlotok? Pl ez jó lesz [link] vagy inkább nézzek helyette mást? Ettől az eladótól már van a kosaramban egy termék, akkor megrendelném tőle. Esetleg legyen I2C? [link]
Igaz mindkettőhöz Arduino-t ír, de ha jól látom megy PI-vel is.drbubo0017:
Zero-n tényleg nincs 3,5 jack csatlakozó, első körben ezzel próbálkoznék, ha nem jó a minősége akkor jön egy USB-s hangkártya. -
drbubo0017
kezdő
válasz
ger1895
üzenetére
Szia,
Érdekelne, hogy az mp3-at hogyan oldottad meg? Nem fizikálisan értem hanem menü szinten.
Pl. beleteszel egy pendrive-ot és rekurzív kereséssel végig keresteted, majd menüből választható, hogy mit akarsz lejátszani?Előző hozzászólásokhoz: A PI ZERO-nál nincs audio kimenet.
Lehet fabrikálni hozzá úgy látom, de alapból csak a HDMI-n jön a hang.Ü
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann