- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
válasz
BB9360 #27230 üzenetére
A config-ba beírtam, és a Kodiban a systems settings/audio/audio output device-nál alsa néven feladja, mint default. Ez ok, de ha így van, akkor jól kiszúrtam magammal, mert így a hdmi-n nem ad ki hangot. Az volt a terv, hogy film megy a tv-re hanggal együtt, zene meg a hifibe.
Ugye van olyan megoldás, hogy minden egyes eset előtt ne kelljen kapcsolgatni? Zene hallgatásakor nekem nincs szükségem a tv-re, viszont filmeket mindegy, hogy a tv hangszóróin, vagy sztereó erősítőn keresztül nézek (hallgatok), viszont az utóbbihoz be kell kapcsolni a hifit és az aktív hangfalakat, amihez nincs kedvem - ritkán ad lényegeset hozzá a filmhez a hangfalakból jövő hang...
Köszönöm!
PS: a Puttyn keresztül beírtam a másikat (sudo apt-get install mplayer), sudo nélkül kérte, de ezt az üzenetet kaptam:
" There is no working 'apt-get'.'apt-get' is a command to install, update and remove software which
is stored in a non local repo. 'apt-get' does nothing then connecting to such
repo, downloads the software, unpacks the software, updates a big
local database with all filepaths and other informations about the
installed software or removes or updates installed Software.With LibreELEC it is not possible to change the system for security and
stability reasons so even 'apt-get' would not be able to do this.
We also dont have and want to maintain such a repo for various other
great reasons.Also Ubuntu or Debian packages are often outdated and not compatible
with LibreELECTIP: use XBMC's addon browser to enhance your LibreELEC system"
Akkor ez most mit is jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged