- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
krisztianAMG #26391 üzenetére
A fólia is jó ötlet, ha van aki szépen feltegye. A szoftveres részt egy az egyben copyztam egy YouTube videó leírásából, apróbb módosításokkal. De szerintem egy sima kodi is megfelel, fekete háttérrel.
-
apezka
aktív tag
válasz
krisztianAMG #26391 üzenetére
Én is kacérkodtam az ötlettel, mert baromi látványos és dizájnos. De 3 dolog miatt letettem róla.
1. Az volt amit te is említettél, hogy miért menjen egész nap, még akkor is amikor nem vagyok/vagyunk otthon!? Erre valóban jó megoldás a mozgás érzékelővel vezérelt háttér világítás.
2. Nincs a jelenlegi lakásunkban olyan szabad falfelület konnektorral ahol fel lehetne akasztani egy tükröt, talán ha a lakás újra vezetékezése előtt jut eszembe a dolog akkor vésetek még egy konnektor helyet...
3. Hiába nagy a 23'-os kijelző monitornak, előszobai tükörnek azért szerintem kicsi. Ekkora tükröt inkább a fürdőben tudnék elképzelni, ott pedig azért van nem kevés pára is...Persze ha sikerül költöznünk és az új lakás/házban lesz rá igény akkor simán belevágok, de addig tanulok a próbálkozásokból!
Ami nekem igazán tetszene az az lenne, hogy a tv- képernyőjét le tükör fóliázni, és amikor nincs be kapcsolva a tv akkor látszódnának az info adatok (óra, dátum, naptár, időjárás, stb.). Szerintem jól mutatna a nappaliban.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arena Breakout: Infinite
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest