- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
apezka #26392 üzenetére
3. Hiába nagy a 23'-os kijelző monitornak, előszobai tükörnek azért szerintem kicsi.
Nem érdekel a tükör, a barkácsolás a lényeg.
Még kollégiumbam lakom, így is csak egy apró tükör van a szobában. A TV fóliázása azért vakvágány szerintem, mert még az áteresztő oldal is felfog nagyjából 30%-ot a fényből, ami tévézésnél már hiányozhat. Plusz lehet, hogy valamelyik irányból és adott környezeti fénynél zavaróan tükröződne. A sima fényes felületű laptop képernyők is nagyon tudnak tükröződni.
icemad: Ez volna az a videó?
apezka: Ebből a két mondatból csak a kötőszavakat értettem, de kiindulási alapnak jó lesz.
dew28: Jöhetnek a képek!
-
cinemazealot
addikt
válasz
apezka #26392 üzenetére
"3. Hiába nagy a 23'-os kijelző monitornak, előszobai tükörnek azért szerintem kicsi."
A tükörfelületnek nem kell, hogy teljes egészét kitegye a monitor, a fólia mögött úgysem látod, meddig ér. Tehát a tükör lehet akár egész alakos is, az aktív terület meg akkora, amekkora a monitor mögötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest