- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Geripapa #14693 üzenetére
Szia!
Ahogy mások is írták, viszonylag egyszerű. Kell egy az OS által is ismert USBs DVB-T tuner, én ilyet vettem. Ez amúgy azért jó, mert DVB-C-t is támogat, a Raspberry Pi felismeri (mind Raspbian, mind Openelec alatt működik) és eléggé olcsó.
Aztán kell egy tvheadend server-t telepíteni (ebben nem tudok segíteni, nekem OpenElec alatt simén összejött, de fogalmam sem volt, hogy mit csinálok. Netes leírások alapján próbáltam beállítani, aztán egyszercsak működött).
Utánna csak meg kellett nyitni a portot a routerben, hogy kívülről is lássam. Nekem eleve van DynDNS-em beállítva, így nem kellett IP cimekkel szorakozni. Aztán tetszőleges klienssel lehet is nézni.
Viszont DVB-T-vel van egy kisebb gond. Ha nem csak az ingyenes csatornákat akarod nézni, akkor kell egy SmartCard olvasó is, amibe be kell tenni az előfizetői kártyát. Ezt nem tudom, hogy PPi-n hogy lehet a legegyszerűbben megcsinálni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Macska topik
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest