- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geripapa
aktív tag
válasz
s_e_n_k_i #14685 üzenetére
"DVB-C tuner dolog. Megvettem, kipróbáltam, bentről is láttam az otthoni TV adást"
Ezt hogy kell megvalositani? A cél az lenne hogy magyarországon fognám a mindigtv-t és azt ausztriában nénénk.
Itt van már egy pi2 openelec+kodi val. Gondolom otthonra is kellene egy de milyen oprendszer és milyen beálitások kellenek? Lehet az adások között is váltogatni? Vagy hogy müködik ez egyáltalán, tehát az elmélet is érdekelne...
Elöre is köszi a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest