- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Keef_Lee #22732 üzenetére
Ez csak utólag fog kiderülni. Az internet sok mindent elbír, aztán vagy igaz, vagy nem. Gyakran a gyenge kábelen bukik meg a történet, és ennél az adapternél ez nem is cserélhető.
Nekem volt olyan ami tudta, és olyan is ami nem. Lutri.
Max addig rendelgeted míg nem kapsz egy olyant ami pöpec, a többit meg eladogatod telefontöltőnek. -
-
-
-
válasz
etrop01 #22608 üzenetére
Hol mondja ezt? A kodi transmission pluginje?
Az nem egy komplett transmission program, csak egy "felület" ami a (másik)gépen futó transmission daemon-hoz csatlakozik. Mintha WEB-es felületen csatlakoznál rá.Szóval mielött kodi-ból vezérelnéd a transmission-t, elöbb telepíteni kell, és beállítani a transmission daemon-t.
Ha ezen már túl vagy, és pl. a számítógépről eléred, látszólag működik, akkor a kodi transmission plug-jában állítsd be, hogy hova (IP), és hogyan (user/pass) csatlakozzon.
-
-
válasz
tejeskifly #22568 üzenetére
Szerintem ehhez mindkettő kevés. Ez inkább egy stick pc-nek való feladat.
-
válasz
Flowtation #22554 üzenetére
Ketté kel választani a dolgot:
1. Magán a merevlemezen a fájloknak/mappáknak van egy jogosultsága. Ki írhatja, olvashatja, stb...
2. A megosztáskor is kiadhatsz jogosultságokat, ki(k), és hogyan férhetnek hozzá.Egyik sem ok okozati összefüggés, és a kettőnek kell egy közös többszörös, hogy problémamentesen hozzáférj a hálózat más gépeiről.
Tehát ha fájl szinten csak a felhasználók férhetnek hozzá, hiába osztod meg mindenkinek. Mivel "mindenki" fájlszinten nem fér hozzá, csak a gépen létrehozott felhasználók.Ha jelszó (azonosítás) nélkül akarsz megosztani mappát, akkor ahoz fájl szinten is hozzáférést kell biztosítani. A biztonság fülön hozzá kell adni a "mindenki"-t a mappához, úgy hogy azok módosíthassák is a tartalmat. Méghozzá rekurzívan, hisz a mappában szereplő fájlokhoz "mindenki" hozzá akar férni, írni olvasni, törölni akarja majd.
Remélem érthetően írtam le!
-
válasz
Flowtation #22550 üzenetére
Kis olvasni való.
+ a belső hálózaton sem ördögtől való a jelszavas védelem. -
-
válasz
envagyok #22440 üzenetére
Köszi a tippet, nekem bőven elég amit a beépített tud. Általában SD(DVD) minőségben töltöm rá ami érdekel. Egyrészt nem futja Bluray lemezekre, másrészt HDready TV-re felesleges magasabb felbontás.
Jó persze észrevenni a difi-t, de nem akkora (minőség)ugrás mint amennyivel több helyet foglal, +nekem nem a felbontástól lesz jó egy film. Pont a napokban gondolkodtam el rajt, mikor bekerült a MyPrime kínálatába a Ponyvaregény, hogy több mint 20 éves film. Mikor első alkalommal láttam a moziba, még elképzelhetetlen volt, hogy csak egy gombnyomás a távirányítón, és már játssza is a kedvenc filmem/sorozatsom. -
válasz
vizimento #22436 üzenetére
Alkalmas rá, sőt többre is. Olvasd el a cikkemet.
Persze kis kompromisszum készség is kell hozzá. Mivel nem szereti a sok torrentet 10-20 még belefér, de ha az egész internetet akarod vissza osztani, akkor nem a jó választás.
De hogy ne zavarjon be a lejátszásba, amíg videót nézel, addig automatikusan leállítja a torrentezést, majd ha befejezte a lejátszást, máris folytatja.
+ "Csak" 100Mbites a hálózat, tehát 10MByte/s körüli sebességgel éred el a hálózat felül nézve. -
-
-
válasz
MrChris #22358 üzenetére
Miért nem jó egy mezei csengő gomb?
-
-
Az, hogy rá van írva, nem jelenti automatikusan, hogy tudja is. Ennek több oka is lehet.
- Tényleg nem tudja, csak papiron ad ki magából ekkora áramot.
- Inteligens töltő. Ha nem érzékeli az okostelefont nem adja ki a maximumot.
- Az adapter és a Pi közti kábelnek akkora az ellenálása, hogy mire odaér a Pi-hez, már nincs meg az 5V.Erre lehet kapni okos kis műszereket,
és hozzá passzoló műterhelést ami 1/2A-t hoz ki az adpterből. -
-
-
-
válasz
Szicskeee #21870 üzenetére
Lehet frissebb mono kéne hozzá?
mono -V
Mit mond?Mivel 8 napos a legfrissebb kiadás, próbát kéne tenni valamelyik (jóval) régebbi verzió-val.
-
-
-
válasz
schferenc77 #21858 üzenetére
De ott se a rákapcsolt kijelző befolyásolja a sebességet. A rajta futó program számít.
-
válasz
schferenc77 #21855 üzenetére
Nem a kijelző miatt lassú. Azért döcög, mert egy "egy régebbi Android"-os telefon HW-én fut.
-
válasz
Doky1988 #21847 üzenetére
Megoldható. Olvasd át ezt. Itt elég részletesen leírtam, hogy mit hogyan kell csinálni rajt.
Ugyanakkor 20k-ból már vehet magának egy használt gépet. Dobozolva, tápegységgel, amiben még a plusz merevlemeznek is van hely. Erre ugyanúgy feltehet egy linux-ot, ami hasonló módon kiszolgálja ezeket a feladatokat, és elketyeg bármelyik sarokban.
-
válasz
schferenc77 #21825 üzenetére
Kifejtenéd, hogy pontosan mit értesz "normálisabb" alatt? A fizikai kivitelezést? A hangminőséget? A +1 érintkezős videókimenetet?
-
-
-
-
Nem használok ilyent, és most nincs is előttem, de nem tudsz "ráklikkelni" vagy előhívni a tulajdonságait? esetleg lejjebb görgetni, hátha csak kilóg és nem fér rá a képernyőre az enable menüpont.
-
-
-
-
-
-
válasz
Beni2360 #21567 üzenetére
NTF-s format mindenképpen.
??? Az NTFS kezelése + driver, és terhelés a gépnek, míg az EXT4-et alapból pöc-röff kezeli mindenféle varázslat nélkül (fstab uuid mountolás). Persze ízlések és ficamok, ha össze vissza dugdozod/hordozod a merevlemezt, logikus lehet az NTFS-nél maradni.
-
Biztos? Bár kapcsi rajzot nem találtam hozzá, de ha még mindég így oldják meg, az csak a kivezetett USB portok tápjára vonatkozik.
All that max_usb_current=1 does is to set GPIO38 high, which in turn turns on a FET, which connects a second 39K resistor in parallel to an existing one, on pin 5 of U13, the AP2553W6 USB power manager, lifting the current limit from 0.6A to double that (1.2A)A beépített LAN vezérlőnek felesleges nagyobb delejt biztosítani, hisz nem használja ki.
Közben találtam egy másik írást erről az emelésről. Ott azt írják, hogy ezzel a 4 port összterhelhetősegét emelik fel 2.1A-re.
-
-
-
-
-
válasz
Geripapa #21431 üzenetére
Ha nem gépeltél el semmit, akkor már csak jogosultsági probléma lehet. Próbáld meg átteni a /bin könyvtárba, és úgy beállítani a jogosultságait, hogy mindenki futtathassa.
csipuka
Amit eltekertél igazítás, az az analóg kimenet képét tekeri jobbra-balra. Mivel az analóg jelet kicsit másképpen kezeli a TV, pláne ha képcsöves. Mindég van egy kis biztonsági ráhagyás("belenagyítás", ezért minden irányba kicsit kilóg a kép), hogy minden esetben kitöltse a teljes képernyőt. Ezért van ez az opció, hogy a készülékredre tudd szabni. -
-
válasz
hbalut #21426 üzenetére
Ha működő megoldásnak tűnik, akkor miért váltanál? Az openelec egy nagyon lebutított linux, épp csak azok a programok vannak telepítve amik a működéséhez feltétlen szükségesek. Fel lehet rá imádkozni a transmission daemon-t, de olvasni kell róla hogy mi merre van (nem hivatalos repóból feltenni, konfig fájlt szerkeszteni ssh-n keresztül, stb...).
-
válasz
hbalut #21420 üzenetére
Alapból csak egy grafikus felületet ad, ami egy (másik)gépen futó transmission-hoz csatlakozik, és annak az állapotát mutatja/vezérli. Tehát ez nem maga a program, csak egy kezelő felület.
Nem használok libreelec-et, lövésem nincs létezik hozzá transmission daemon. Talán az unofficial openelec repóból befaragható. -
válasz
Geripapa #21412 üzenetére
A leg1xübb, ha a scriptel csatolod fel, és akkor tudni fogod az elérési utját.
vagy beírod még ezt:ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", SYMLINK+="usbdisk%n"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/mkdir -p /media/usb"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/mount /dev/%k /media/usb"
ACTION=="remove", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/umount /media/usb"
ACTION=="remove", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/rmdir /media/usb"
Hűűű... berosálok ezen a kód kiemelésenEz mindég ugyanoda mountolja/unmountolja a rádugott/lehúzott háttértárat.
-
-
válasz
DEGU83 #21384 üzenetére
Mivel se flash, se silverlight nincs rá, ezért necces a dolog. Csak úgy működhet ha a forráskódból kibogarászod a stream közvetlen, vagy playlist linkjét. Pl. az említett dunatv linkje amit pl. a VLC lejátszik.
-
-
-
válasz
spammer #21355 üzenetére
Nem azt írtam, hogy azt írtad nem jó... Csak kíváncsi voltam, hogy amikor felaggatod kiegészítőkkel mint a karácsonyfát, miért nem jobb választás a nagyobb tesó, amiben minden benne van alapból.
Nem te vagy az első, de gondoltam már rákérdezek. Semmi bántás nem volt benne, tényleg kíváncsi voltam.
No és olcsóbb? -
-
válasz
Beni2360 #21334 üzenetére
Mentéskor elösszőr betallózod a könyvtárat_ahova_menteni akarsz, és beírod kézzel az image fájl mevét, pl. mentés. Ekkor nyomj a megnyitás gombra, és bekerül a programba, hogy melyik könyvtárba mented, milyen néven. Ezután kijelölöd az SD kártya betüjelét, és katt a read gombra.
A chkflsh sem annyira veszélyes, egyszerüen ott az image read/write.
A mentő script-et úgy "találtam" itt. Aztán tovább faragtam olyanra ahogy nekem tetszik. Az jó kérdés, hogy egy lecsupaszított rendszeren meg van-e minden parancs hozzá. Raspbian lite alatt plusz parancsokat kellett telepíteni.Tippem szerint az ..elec-et elég régóta fejlesztik ahhoz, hogy működjön a mentés visszatöltés. Erre persze egy tartalék SD kártyával lehetne válaszolni, amin kipróbálod, leteszteled a visszatöltést. Ill. átnyálazni a manuelt, hogy hátha leírja miket ment, és miket kell neked kézzel visszatölteni.
-
válasz
Beni2360 #21332 üzenetére
Ez fura, mert ugyanúgy műxik, csak fordítva. A chkflsh tesztprogram mellékesen képes image-be menteni, visszatölteni.
Ill. pár hónapja említésre került egy mentő script, ami egy img fájlba menti az SD-t úgy, hogy csak a tényleges adatokat tartalmazó területet(fájlokat) menti el. Ha kell kiteszem pastebin-re. -
válasz
Beni2360 #21330 üzenetére
pl. Win32DiskImager
-
-
-
válasz
azbest #21295 üzenetére
Megmondom őszintén ez a zenészes hablaty egy csöppet sem tette őket szimpatikussá. Mi a péklapátér kell rébuszokba beszélni? Vagy írják le hogy ez és ez történt, vagy ne írjanak inkább semmit.
Nem lennék meglepve, ha a média box/bolt miatt rúgták volna össze a port.Developers
65
Current Developers and People contributed over the last 12 months to OpenELEC.Nézzük meg 1 év múlva hol áll a számláló
-
válasz
Beni2360 #21289 üzenetére
Hát az hogy adott egy termék, esetünkben az openelec. Namost pár emberke úgy gondolja, hogy ez neki így nem tetszik, és az alapjaira építve készít egy "variánst", amit a saját szájuk íze szerint faragnak tovább. Kb ez a forkolás, és ebből lett a libreelec.
Az a nagy bajom ezzel, mint az egész linuxal. Kb minden bithuszár csinál magának egy disztrót, ami erőforrásokat von el a "fősodortól. Nekem fixa ideám sokkal előrébb tartana, ha egy kézben lenne, ahogy pl. a kernel Torvalds kezében. Tudok olyan bug-ról, amit a felfedezése után 1 évvel ismertek csak el a készítők, de azóta se képesek kijavítani. Nem azért mert nehéz, hanem mert ba..nak rá.
-
-
válasz
azbest #21258 üzenetére
Igen, ezen mindég elfilózom, hogy az e-bay-es kínai "szutykok" hány százaléka felelős a balesetekerért. Pont 1-2 hete volt a híradóban hogy betiltottak vmi töltőt, mert áramütést okozhat. Ugyanakkor az is benne van a pakliba, hogy ugyanarról a gyártósorról került ki, mint amit a boltban is árulnak.
-
válasz
wassermann #21251 üzenetére
Persze, hogy nem a Pi gyújtja fel, hanem a tápegysége.
-
-
-
-
válasz
erik365 #21072 üzenetére
Na az szopás. Nekem nem szerette az arany Kingston-t. Szintén egy 16GB-os példánnyal próbáltam beüzemelni a raspbian-t, de nem tudott rá jól írni, a log-ba folyamatosan dobálta a hibákat, egy sima upgrade nem futott le rajt.
Kénytelen voltam beáldozni a telefonom 32GB-os Sony kártyáját. Azzal megy most már 48 órája hiba nélkül.Ha teheted cseréltesd ki a boltban egy lassabbra, vagy cseréld el valakivel akinek a fényképezőbe/telefonba használja majd.
-
válasz
wassermann #21054 üzenetére
Az nem magyarázat arra, hogy az egyik lemez kilövi a másikat. Neki nem a lassú adatátvitel a gondja, hanem az, hogy nem tud egyszerre 2 merevlemezt használni.
robi1979
Az USB hub tápja rettentően kicsi. Ezt adták hozzá gyárilag? Egy port maximális terhelhetősége 0.5A. Ha van rajta 4 port, akkor Minumum 2A-es táppal kéne használni. Így garantálható csak, hogy maximális terhelésen is stabilan működjön. -
válasz
robi1979 #21051 üzenetére
max_usb_current=1 - nálam ilyen sor nincs a config fileban.
Akkor csinálj egy ilyen sort. Írd be pl.az utlsó sorba.
Ez csak akkor használ, ha a tápod képes ennyi + kakaót kiadni magából, ill ez "kevéske" plusz elég arra, hogy mindkettő stabilan tudjon működni. Milyen táppal használod? Tudja is? Van amikor a gyenge USB kábelen bukik meg a dolog. [link]
Az aktív USB hub tápja milyen? Ha PC-re kötöd, akkor stabilan viszi mindkét lemezt egyszerre?
-
-
válasz
robi1979 #21035 üzenetére
Milyen fájlrendszert használ a merevlemez?
Magán a Pi-n(kod-n belül) betudod tallózni? Vagyis a pi-n futó rendszer látja mi van a merevlemezen?A Win8-as gépen be van kapcsolva a helyi hálózat tallózhatósága (vagy vmi hasomló a neve)?
Az intézőben a hálózatokat tallózva látszik a Pi? Mi történik, ha intéző címsorába bírod a pi ip címét, pl.:
\\192.168.0.102
Ill az openelec-es cikkemben is írtam a samba-ról pár mondatot:
"A grafikus felület más lehetőséget biztosít a samba finomhangolására. A Szolgáltatások » Beállítások menüpont alatt a Beállítási szintet Haladó-ra állítva jelenik meg az SMB ügyfél menüpont. Itt adhatjuk meg a WINS kiszolgáló IP címét, ami otthoni hálózatban nem jellemző. A Munkacsoport megadása fontos. Ugyanazt adjuk meg, amibe a hálózatunk többi eszközét is beléptettük. Módosítás után kéri hogy indítsuk újra, ekkor lépnek csak életbe az új beállítások."Vagyis azonos munkacsoportba kell lennie a gépnek, és a pi-nek is.
-
-
Meghalt memóriakártya után csere, friss 16-05-10es rasbian lite image feltöltve, be is röffen, de az apt-get update/upgrade-nek ez a vége:
Kibontás előkészítése: .../libidn11_1.29-1+deb8u1_armhf.deb ...
Kibontás: libidn11:armhf (1.29-1+deb8u1) e helyett: 1.29-1 ...
Kibontás előkészítése: .../libexpat1_2.1.0-6+deb8u2_armhf.deb ...
Kibontás: libexpat1:armhf (2.1.0-6+deb8u2) e helyett: 2.1.0-6+deb8u1 ...
Kibontás előkészítése: .../libraspberrypi-dev_1.20160512-1_armhf.deb ...
Kibontás: libraspberrypi-dev (1.20160512-1) e helyett: 1.20160506-1 ...
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (2)
E: /var/lib/apt/extended_states.tmp átmeneti állapotfájl írása sikertelenÖtlet?
Az sha1 nem stimmel a honlapon szereplővel, de szerintem csak elfelejtették átírni.
Nekem mindég 12f37965dcf1a1e2d214907345b4d229ceb7c8fe jön ki, pedig a honlapon 333bfc855e8944ecb1142337ead8c928dc6c9d95 szerepel. Másnak is ennyi jön ki? -
-
válasz
Petike168 #21003 üzenetére
Ha eltekintünk a vájtszemüek által látott különböző dekóderek által mutatott kép között, nincs veszteség.
Azért egy veszteséges tömörítést használó folyamatnál furán néz ki ez leírva
A nagyobb (mindenki által látható) difi abból adódhat, hogy a TV más képjavító algoritmusokat/beállításokat használ a beépített tuner-ről érkező jel esetén. -
-
-
-
Hogyan lehet kierőszakolni a fájlrendszer javítását?
sudo fsck -a /dev/mmcblk0p1
fsck from util-linux 2.25.2
fsck.fat 3.0.27 (2014-11-12)
0x25: Dirty bit is set. Fs was not properly unmounted and some data may be corrupt.
Automatically removing dirty bit.
Performing changes.
/dev/mmcblk0p1: 85 files, 2550/7673 clustersLátja, hogy valami gáz van vele, de nem hajlandó kijavítani.
-
válasz
Balerik #20505 üzenetére
A samba konfig fájlban tudod ezt módosítani. Elméletileg az /etc/samba/smb.conf fájlt kell szerkeszteni.(Nemtudom osmc-n mi van alapból, pl. nano /etc/samba/smb.conf)
A szögletes zárójelbe tett név lesz a megosztás neve. Utána a megosztás paraméterei (melyik könyvtár, milyen engedélyekkel, stb...)
Ez segíthet a megértésében.
Nem használtam osmc-t, szóval ez csak tipp, lehet, hogy a menüben van rá külön opció pl. My OSMC -> Services. -
válasz
Balerik #20497 üzenetére
Valamit nagyon nem úgy csináltál ahogy kellett volna. Természetes, hogy hibát jelez, hiszen egy 1TB-os lemezen nem fér el egy 931.5GB-os, egy 47.1MB-os, és egy 931.5GB-os partíció. Fizikai képtelenség.
Töröld (d) az sda2 és sda3 bejegyzész, hogy csak az sda1 maradjon. Ezután w-vel írd ki a partíciós táblát. Amikor fdisk-ben megadod a partíció típusát, az még nem formázza le, csak egy jelzést állít be.Ezért a partíció létrehozása után egy másik programmal kell leformáznod az sda1 partíciót. Csak a formázás után fogja látni a rendszer.
-
válasz
Balerik #20495 üzenetére
Akkor alapból nem a rendszer része, de meg is oldódott.
A g-vel csak egy üres partícióstáblát készítettél. kell nég egy n (add new partition), és pár pataméter
p (primary partíció), 1 (partíció sorszáma), a kezdő és vége cylinder lehet alapértelmezett (maximális méret)
Ne felejtsd el w-vel kiírni a végén, hogy életbe lépjenek a módosítások.
A cikk folytatásában ott van hogy
mkfs.ext4 /dev/sda1
ahol a /dev/sda1 az új partíciód. -
válasz
Balerik #20492 üzenetére
Én ezt értem, de miket gépeltél be? A távoli terminál kapcsolatot összetudtad hozni?
Beírtad, hogy
parted
és az ENTER leütése után mi történt?
Amúgy n+1 módszer létezik a partícionálásra. fdsik, cfdisk,...Linux alatt is a MS-DOS parancsok kellenek?
Majdnem. A Linux alatt többféle parancsértelmező létezik, általában a bash rendszer hélyt használják. Ebben sok parancs azonos, vagy hasonló módon működik.
-
-
-
Nos az -I-re ezr válaszolja a hdparm:
/dev/sda:
SG_IO: bad/missing sense data, sb[]: 70 00 05 00 00 00 00 0a 00 00 00 00 20 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00ATA device, with removable media
Serial Number: U????
t?
P?
,?:
Standards:
Likely used: 1
Configuration:
head switch time > 15us
spindle motor control option
removable drive
disk xfer rate <= 5Mbs
disk xfer rate > 5Mbs
rotational speed tol.
data strobe offset option
track offset option
Logical max current
cylinders 47575 0
heads 47575 0
sectors/track 15684 0
--
bytes/track: 15720 bytes/sector: 47575
Logical/Physical Sector size: 512 bytes
device size with M = 1024*1024: 17333428575 MBytes
device size with M = 1000*1000: 18175417201 MBytes (18175417 GB)
cache/buffer size = unknown
Capabilities:
IORDY not likely
Cannot perform double-word IO
R/W multiple sector transfer: not supported
DMA: not supported
PIO: pio0 -
válasz
gabek_ #20313 üzenetére
Csak a cikk kibővítése miatt próbálgattam. Sose próbáltam szétszedni(+nincs is mibe átrakni), ez egy Aldi-s 1TB-os külső lemez.
Az -y-ra ez a válasza:
/dev/sda:
issuing standby command
SG_IO: bad/missing sense data, sb[]: 70 00 05 00 00 00 00 0a 00 00 00 00 20 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00Az -l-t este megnézem, köszi a tippet!
Primary92
+egy mikroUSB-normál USB adapter, és a normális rögzítése sem egyszerű. -
-
válasz
Keef_Lee #20305 üzenetére
Egy restart után helyre állt a világ rendje, és felpakolta a hdparm progit. Azonban a Medion merevlemezzel nem tud mit kezdeni, a többire nem volt időm tegnap.
Azért kíváncsi vagyok mi lelte, hogy ennyire nem akarta feltenni. Fura.
Sukta 95
VPN szerver is lehet, és a transmission daemon is futhat rajt egyszerre.
-
válasz
RaPiDsHaRe #20303 üzenetére
Ugye hogy mindenre van logikus magyarázat?
a port is átvan irányítva a rasberryre
Milyen port? hol? hova?
Ha terminálban kiadod a
netstat -anl |grep "9091"parancsot, akkor mit mutat? Feltéve, hogy a transmission http portja maradt 9091.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 2
- Riasztó topik
- Asztalos klub
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest