Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moli.hu

    őstag

    Visszaneztem a topikba, orommel latom, hogy megcsappantak a kezdo linuxos hozzaszolasok, ami miatt elmentem, helyette olyan szovegek vannak, aminek a felet se ertem, es ez nagyon jo dolog, jo olyan kozossegbe jarni, akik okosabbak nalad. Valoszinuleg lement az ujdonsag varazsa miatti kezdo-felhasznalo aradat, es mar inkabb a hardcore-ok maradtak. Ujra feliratkoztam a feedre.

    Na, tehat, mivel a raspi komoly torrent szervernek nem mukodik, es mivel mar vegleg elhataroztam, hogy erre a feladatra a regi 63W-os atx torrentszerverem helyett osszerakok egy itx-es Atomos 28W-os gepet (ez 0-24ben havi 900ft :O ), igy ezen feladat alol, amiert vettem, felszabadult a raspi-m.
    Gondolkoztam, hogy mire tudnam hasznalni, arra jutottam, hogy reggelente szoktam radiot hallgatni, de mind az ottani zenet, mind az idojaras es kozelekedesi informaciok ritkasagat nem birom, igy jo lenne egy sajat "radioado", amiben az en zeneim mennek a Google Play Musicbol es az idojaras es egyeb infok akkor, amikor en akarom vagy beallitom.

    A GooglePlayMusicnak mar utanaolvastam, megoldhatonak tunik. Adott idokozonkent is be tudom olvastatni az idojarast, de en meg csak angol szoveget olvastattam linuxszal, az a kerdes van-e olyan package, ami magyar szoveget magyarul olvas fel? Aztan ott van az iranyithatosag, infra taviranyitora de inkabb hangfelismeresre gondoltam. Mivel a hangfelismeres komoly tema, igy elsore a google megoldasa ugrott be, az nagyon jol kezeli a nyelvunket. Kerdes, hogy van-e olyan api, ami egy hangfilet kap es egy textet ad ki?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák