- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Visszaneztem a topikba, orommel latom, hogy megcsappantak a kezdo linuxos hozzaszolasok, ami miatt elmentem, helyette olyan szovegek vannak, aminek a felet se ertem, es ez nagyon jo dolog, jo olyan kozossegbe jarni, akik okosabbak nalad. Valoszinuleg lement az ujdonsag varazsa miatti kezdo-felhasznalo aradat, es mar inkabb a hardcore-ok maradtak. Ujra feliratkoztam a feedre.
Na, tehat, mivel a raspi komoly torrent szervernek nem mukodik, es mivel mar vegleg elhataroztam, hogy erre a feladatra a regi 63W-os atx torrentszerverem helyett osszerakok egy itx-es Atomos 28W-os gepet (ez 0-24ben havi 900ft
), igy ezen feladat alol, amiert vettem, felszabadult a raspi-m.
Gondolkoztam, hogy mire tudnam hasznalni, arra jutottam, hogy reggelente szoktam radiot hallgatni, de mind az ottani zenet, mind az idojaras es kozelekedesi informaciok ritkasagat nem birom, igy jo lenne egy sajat "radioado", amiben az en zeneim mennek a Google Play Musicbol es az idojaras es egyeb infok akkor, amikor en akarom vagy beallitom.A GooglePlayMusicnak mar utanaolvastam, megoldhatonak tunik. Adott idokozonkent is be tudom olvastatni az idojarast, de en meg csak angol szoveget olvastattam linuxszal, az a kerdes van-e olyan package, ami magyar szoveget magyarul olvas fel? Aztan ott van az iranyithatosag, infra taviranyitora de inkabb hangfelismeresre gondoltam. Mivel a hangfelismeres komoly tema, igy elsore a google megoldasa ugrott be, az nagyon jol kezeli a nyelvunket. Kerdes, hogy van-e olyan api, ami egy hangfilet kap es egy textet ad ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- AMD Ryzen 7 7800X3D / RTX 3080 Ti / B650 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 850W - Minden garanciás
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest