- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Visszaneztem a topikba, orommel latom, hogy megcsappantak a kezdo linuxos hozzaszolasok, ami miatt elmentem, helyette olyan szovegek vannak, aminek a felet se ertem, es ez nagyon jo dolog, jo olyan kozossegbe jarni, akik okosabbak nalad. Valoszinuleg lement az ujdonsag varazsa miatti kezdo-felhasznalo aradat, es mar inkabb a hardcore-ok maradtak. Ujra feliratkoztam a feedre.
Na, tehat, mivel a raspi komoly torrent szervernek nem mukodik, es mivel mar vegleg elhataroztam, hogy erre a feladatra a regi 63W-os atx torrentszerverem helyett osszerakok egy itx-es Atomos 28W-os gepet (ez 0-24ben havi 900ft
), igy ezen feladat alol, amiert vettem, felszabadult a raspi-m.
Gondolkoztam, hogy mire tudnam hasznalni, arra jutottam, hogy reggelente szoktam radiot hallgatni, de mind az ottani zenet, mind az idojaras es kozelekedesi informaciok ritkasagat nem birom, igy jo lenne egy sajat "radioado", amiben az en zeneim mennek a Google Play Musicbol es az idojaras es egyeb infok akkor, amikor en akarom vagy beallitom.A GooglePlayMusicnak mar utanaolvastam, megoldhatonak tunik. Adott idokozonkent is be tudom olvastatni az idojarast, de en meg csak angol szoveget olvastattam linuxszal, az a kerdes van-e olyan package, ami magyar szoveget magyarul olvas fel? Aztan ott van az iranyithatosag, infra taviranyitora de inkabb hangfelismeresre gondoltam. Mivel a hangfelismeres komoly tema, igy elsore a google megoldasa ugrott be, az nagyon jol kezeli a nyelvunket. Kerdes, hogy van-e olyan api, ami egy hangfilet kap es egy textet ad ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IBM-19"-Console-7316-TF4-18.5"-TFT-1U-ENG-USB - Monitor rackhez
- Axxiv-Cun-Verva-T4E305R- torony -Intel-Xeon-E3-1240-v5 -32GB-2x480GB-SSD+ 2TB hdd
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Ryzen5 4500/ RX 5700XT/ 16GB DDR4/ 500GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), igy ezen feladat alol, amiert vettem, felszabadult a raspi-m.
wassermann