Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot
üzenetére
Miért nem egy laposban vagy egy tabletben gondolkozol ilyen felhasználásra?
Összehasonlításként egy 29"-os monitoron, vagy egy pitsányi tableten szeretsz jobban dolgozni? Utóbbi is jó, csak az én felhasználási igényeimnek mégsem. Én asztali gépen nőttem fel, úgy néz ki azon is öregszem majd meg. Egér, billentyűzet, monitor, pont.csábított a "csak zsebre vágom és bárhol előkapom" megoldás
Az meg inkább a laptop, mert a monitort meg a klaviatúrát is vinned kéne magaddal. Vagy az okostelefon.
De mindennapos használatra végül kényelmesebbnek bizonyult egy 12"-es Thinkpad.
Na igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sorozatok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann