- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AiRLAC
üzenetére
Tudom, de nekem feltétlenül egy lite os kell és magam konfigolom össze a rendszert.
Használom a háttérben még pár dologra.
Emiatt nem használok és használtam libreelec-et és nem is szeretnék. Elég sok dolgot át kell írnom azon, egyszerűbb, ha magam rakom össze és pontosan tudom mit és hova írtam.
A változás csak annyi, amiért rpi4-re váltok, mert kellene a gyorsabb usb/lan egyéb dolgokra és a 4k kimenet video-hoz. Persze a kicsit gyorsabb soc is jól jön majd.Viszont jó lenne 64bit-re váltani. Saját cuccokat szerintem tudom build-elni 64bit-en is csak legyen libc és hasonló csomagok minden függőséggel a repo-ban. Illetve Kodi 19.x 64bit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- YouTube
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco F7 – bajnokesélyes
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann