Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Hali! Ezaz hogy se usbről se sd ről semmiről, nem értek profi szinten hozzá de valami elromolhatott az eepromnál. ez a képernyő fogad akkor is, ha nincs sd kártya behelyezve, viszont érzékelni érzékeli az sd kártyát, de akkor is stoppol bootlas elött, sztem nem kuka, mert nem azért nem megy tovább mert lefagy, a ledek villognak, a venti pörög, Valahogy el kellene érnem azt a módot ahol újra írhatnám az eepromot mert meg van a fájl is már.
Valamit olvastam a neten, hogy le vannak védve az újonnan érkező raspberryi 4ek de nem hiszem hogy ez amiatt nem megy. Ha bármi ötleted van bárkinek szívesen megnézem.
De így meg eladni sem tudom ha nem jó, "vagy én nem értek hozzá".
Nincs mód fizikailag beállítani a raspberryn azt hogy rögtön betöltsön ez az eeprom izé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- HBO Max
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann