- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
Ilyen gondjai voltak már valakinek, esetleg ötlete van, hogy mi okozhatja, hogyan tudom javítani?
1. TV-re kötve (RCA-val) bekapcsoláskor villognak a színek? Kékből átmegy ibolyába aztán szürkébe, vissza kékbe és ez így megy tovább, viszont ez lassul majd megáll. Friss raspbiannal produkálja, viszont ha újraindítom (táp ki/be) másodjára már jó. (2012-12-16-wheezy-raspbian)
2. Többször is előfordult, hogy deluge-vel töltöttem le, éjszakára otthagytam, reggel nem tudtam bessh-zni, nem tudtam elérni a deluge webui-t, sőt tv-re kötve kép sem volt (nagy feketeség). Volt, hogy restratoltam (táp ki/be) illetve volt, hogy egy darab dróttal P6-ot rövidre zártam, de mindkét esetben többet nem bootolt. Volt, hogy unable to mount rootfs-t kaptam, volt, hogy el se jutott odáig, csak a PWR led világított az ACT nem.
Az SD-vel volt a gond minden esetben (volt, hogy sd-re töltöttem, volt, hogy külső hdd-re, a hdd ok), a windows még formázni se tudta a kártyát, végül egy fényképezőgéppel oldottam meg a formázást, friss raspbiannal újra működött minden. (2012-12-16-wheezy-raspbian)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC olcsón! Ingyen szállítással
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Lenovo TS150 Xeon E3-1240 v5, RX570, 24 GB DDR4
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő