- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Qbittorrent ami elérhető a PI-re az a -nox verzió, ebben pedig nincs RSS sajnos!
Sebaj, a flexget-en rá kerestem, az támogatja a qbittorrentet is, nem csak a transmissiont.
Jó lett volna, ha csak 1 dolgot kell telepíteni, és kapok egy barátságos felületet az rss kezeléséhez, na mindegy, meg barátkozom ezzel a helyzettel.
Amúgy ezt a dockeres dolgot nem mondtaom hogy 50%-nál jobban érteném, de pl a pihole-t azért nem kezdtem el anno telepíteni a rendszer alá, mert sok minden fel volt sorolva, hogy miket kell telepíteni, nem szerettem volna a meglévő rendszeremet tele szemtelni minden félével, ezt doker alatt pofon egyszerű volt fel rakni, miután rá jöttem hogy nem tudom arra használni, amire eredetileg akartam, csak töröltem a konténert és kész, semmi nyoma nem maradt. A dockert jelen pillanatban egy hasznos, és tanuálsra érdemes dolgonak látom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann