Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PistiSan
    addikt

briteknél 20%-os vat van, úgyhogy 42 dollár+posta lesz várhatólag a vége (9200+posta)
    persze, ha eun kívülre rendelsz magadnak, akkor nem kell adót fizetni
    töltőnek szerintem bármelyik nem túl régi mobil töltője pont jó lesz hozzá, de az ember bemegy valamelyik hiperbe és a polcról leemel valami univerzális mobiltöltő csodát, az is elég lehet hozzá. 2 gb sd kártyákat már 1200-tól kapsz itthon, ezért szerintem fölösleges onnan postáztatni, nem hiszem, hogy olcsóbb lenne
    na és ugye az első szállítmány csak B modell lesz
    azt is írják már, hogy amint elkapkdják az első adaggal, már rendelik a következőt, ami kb jövő hónapra lesz kész és valószínűleg több lesz 10000nél

Balinov: twitteren külön kiemelték, hogy euba szállításkor számolnak fel vatot (gondolom, utánajártak ennek)

Köszi a helyre igazítást, örülök a kevesebb ÁFA-nak.
    SD kártyám fölösleges nincs, ezért is gondoltam rá ha már úgy is ki kell fizetni a postát akkor miért ne küldjenek azt is, persze csak akkor ha normális áron lesz, de nem hinném hogy ezeken szeretnének nyerészkedni, eddig sem tették.
    Aktív hubom van, és ahogy nézem lehet kapni usb to micro usb kábelt, szóval erről a problémámról ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák