Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Macrodroid
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
Annak a 30e-nek a feléből tudsz venni használtan egy komplett Pi3 csomagot (Pi + táp +sd), de most látom, hogy az aprón egy 2gb-os Pi4-et is hirdetnek 16-ért (Pi + hdmi + borda). Kipróbálni tökéletes, ha pedig nem jön be, akkor ugyanannyiért eladod.
Hasonló dilemmával szembesültem én is, mielőtt belevágtam (hasznos-e, kihasználtság, stb.), most meg már azt kérdem magamtól, miért nem tettem meg korábban.
Én amiatt vágtam bele, mert itthon használunk laptopot, asztali gépet, tabletet, telefont és nas nélkül jellemzően az asztali gépre töltöttünk le mindent. Aztán jöhetett az usb kábel meg az sd kártya/pendrive, ha képet kellett menteni a telefonról, filmezni akartunk a tévén, vagy zenét hallgatni a konyhában. Pazarlásnak éreztem azt is, hogy az asztali gép/laptop zakatoljon a torrent miatt. Most a nas-on elérhető minden bármikor, bárhonnan a lakásból, bármilyen eszközről (de ha igény van rá, akkor bárhonnan a világból). Kényelmes és alig kér enni. Egy sd kártya cserével meg két kontroller-el retro játékkonzol lesz belőle pár perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Eladó Félkonfig!
- I3 4330 + Gigabyte GA-B85M-HD3+ 8Gb Hyperx Memória. + Deepcool Gammax 300
- ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 alaplap AMD Phenom II X4 955 CPU és 2x4GB Kingmax DDR3 RAM eladó
- ITX mini pc (i3 8100T, 2x4GB DDR4, 128GB nvme SSD)
- Eladó félkonfig ( Gigabyte B450 Aorus M, Ryzen 5 2600, Patriot Viper 16GB )
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest