Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Az a helyzet, hogy a router és a TV messze van egymástól. Így mindenképpen fontos a wifi sebessége. Ahogy teszteket néztem, 3-4x gyorsabb a Pi 4B wifije a Pi 3B+-hoz képest, árban meg kb ugyan ott van az 1 GB-os verzió, akkor meg már 4-es jobban megéri talán.
Néztem én is aprón, de a Pi4 borda az valószínű csak a Pi3-as kicsit bordája lehet, tehát az se egy nagy üzlet. Egyedül talán a 3B+-t lehetne olcsóbban kihozni ahogy te is írod.
Nekem is amire jó lenne, filmek lejátszása, ellehessen érni TV-ről és ne laptopról menjen mindig, lehetne adatok tárolására is használni, amit mondjuk el szeretnék érni bárhonnan, van egy mikrokontrolleres hőmérséklet érzékelőm, aminek az adatait lehetne logolni, grafikonon megjeleníteni és még gondolom számtalan más amire még nem gondolok. De ezek mind olyanok, hogy enélkül is lehet élni, tehát nem létszükséglet
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Sorozatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest