- Magisk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
azbest #33540 üzenetére
Az igazi Gigabit LAN-t itt már úgy kell érteni, hogy ez nem az USB chip-en át működik? Keresgéltem telefonnal reggel, de nem igazán találtam meg ezt az infót.
Amúgy majdnem tökéletes, két dolog picit szúrja az ember szemét:
- Micro-HDMI, lehet adapterezni (nem igazán látom a dual output előnyét, nekem teljesen jó lett volna ha marad 1 db normál HDMI)
- eMMC csatlakozó még elfért volna mondjuk a hátoldalonDe azért így végre tisztességes szintre megnőtt a málna
Valami rendes Android TV disztró lenne tök jó rá, amivel megy a Netflix 4K.
Na meg sajna gyanúsan VP9 hardveres dekódolás nincs. nem hogy VP9.1 HDR. :| De pont most van híre hogy talán lesz az Nvidia Shield TV-nek is 2019-es update-je, hátha majd az.
Apropó, egyáltalán tudhat ez HDR-t?diox: dobd be valami online JSON validátorba, pl. jsonlint és megmondja hol van szintaxis hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest